Skip to main content

Discovery vrea să aducă Eurosport 4k în România și să lanseze noi proiecte

 
Discovery vrea să aducă Eurosport 4k în România și să lanseze noi proiecte

Discovery vrea să aducă în România o serie de produse media noi, în 2019, printre care Eurosport 4K, după cum a declarat Andrey Stoychev, Vicepreședinte Discovery în Europa Centrală și de Est, Țările Mediterane și Asia Centrală (CEEMCA), pentru publicația Media Expres.

Publicitate

Totodată, acesta a mai declarat că Discovery plănuiește, tot pentru acest an, lansarea unui produs digital pentru canalele cu conținut factual, dar și dezvoltarea unui canal dedicat pentru conținutul pentru casă și grădinărit

„În 2019, vom continuă să ne dezvoltăm oferta prin noi produse, cum ar fi Eurosport 4K, un produs digital pentru canalele cu conținut factual, dar și ducând experiența Premier League pe Eurosport la nivelul următor. Avem în plan și să dezvoltăm conținutul pentru casă și grădinărit printr-un canal dedicat (HGTV), în timp ce ne pregătim intens pentru Jocurile Olimpice de Vară Tokyo 2020”, a declarat Andrey Stoychev, pentru sursa citată, întrebat fiind despre planurile Discovery România, pentru anul 2019. 

Interviul integral, AICI

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Eu nu inteleg deloc de ce nu se fac investitii masive in media privind calitatea canalelor din Romania.

    Suntem in 2019 si nu avem nimic FULL HD, momentan sunt doar HD la o calitate slaba.

    Asteptam 4k ca degeaba avem cu totii televizoare mari.
  • Ce tot pupati in fund Digi Sport..dacă aia sunt comentatori..e normal sunteti abonatii(slugile)singurului.. si parca,mergeti ca o ***,dupa *** sa bea apă din rau..Deocamdată, Eurosport,are o grilă de programe mult mai diversificată ,decât,DEGETEL SPORT,TELECIUCIU,UPS!(C).
  • Dezastru Eurosport. Sincer, am ajuns sa apreciez foarte mult comentatorii de pe Digi Sport! Abia astept sa reinceapa turneele "obisnuite", pe Digi Sport. Ciudat cum o retea ca Discovery isi manageriaza programul Eurosport in asemenea fel...asta e, their loss...
  • Poate se gandesc cum sa faca sa poti urmari o competitie de la un cap la altul. Poa' sa aduca si 16k, daca pe weekend nu se vor mai putea urmari finalele.

Trimite un comentariu