Skip to main content

VIDEO. Doroftei, vloggerul Mircea Bravo sau Carmen Uscatu, de la Dăruieşte Viaţă, într-o campanie Digi24: „România NEbunului simţ”

 
Foto | Bucureştifm.ro
Foto | Bucureştifm.ro

Fostul campion mondial la box Leonard Doroftei, actriţa Medeea Marinescu, vloggerul Mircea Bravo sau Carmen Usactu, co-fondatoarea Asociaţiei Dăruieşte Viaţă, vor fi parte a unei campanii Digi 24.

Publicitate

Postul de ştiri lansează campania „România NEbunului simţ”, din 15 iulie, care-şi propune „să îi arate pe cei care sunt certaţi cu bunul simţ şi comportamentul civilizat”, menţionează reprezentanţii staţiei de ştiri.

Este vorba despre oamenii care nu respectă regulile elementare, care aruncă gunoaie pe jos sau parchează maşina pe trotuar.

Proiectul va fi prezentat de Teodora Iacob, care va avea o rubrică în jurnalele postului TV, cu materiale care surprind situaţii în care oamenii au uitat de bunul simţ, alături efectele pe care acţiunile lor le au asupra celor din jur.

„Nu de puţine ori ne trezim duminică dimineaţa în zgomote de bormaşină, ne plimbăm pe plajă printre mucuri de ţigară şi PET-uri de bere sau suntem nevoiţi să mergem pe stradă, pentru că unii şoferi confundă trotuarul cu locul de parcare. Acestea sunt câteva exemple pe care le întâlnim în viaţa noastră de zi cu zi.

De multe ori, ajungem să ne obişnuim cu ele sau aşteptăm mereu de la ceilalţi schimbarea, în loc să luăm chiar noi iniţiativa”, a spus prezentatoarea Teodora Iacob.

Alături de Doroftei sau Mircea Bravo, din campanie vor mai face parte şi Constantin Necula, purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Ardealului, sau artista Cristina Bălan.

„Această iniţiativă, care are drept scop lupta împotriva zicalei Lasă, că merge şi aşa!”, menţionează reprezentanţii staţiei de ştiri.

Pe lângă imaginile surprinse de reporterii Digi24, telespectatorii pot trimite filmări sau poze.

Mircea Bravo, creator de conţinut pe YouTube:

„Bunul simţ e un set de reguli. Mulţi spun că nu sunt prevăzute legal, dar ţine mai mult de obraz, de fapt. Reguli personale de viaţă, după care te ghidezi şi ideal este să faci din ele nişte principii de care să te ţii pe tot parcursul vieţii.

În România exista o lipsă acută de bun simţ şi cred că instituţia ruşinii este un mecanism ideal prin care putem să reintroducem bunul simţ în viaţa noastră”

VIDEO. Teaser-ul campaniei Digi24, cu Leonard Doroftei

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Doru
    vreau sa ma fac si eu vlogar din asta

Trimite un comentariu

sus