Skip to main content

Dragoş Bucurenci, noul director de comunicare al companiei Philip Morris România

 
Dragoş Bucurenci, noul director de comunicare al companiei Philip Morris România

Dragoş Bucurenci, om de televiziune şi activist de mediu, se alătură, de astăzi, echipei de management Philip Morris România, compania care deţine printre altele brand-ul IQOS.

Publicitate

Bucurenci vine pe poziţia de director de comunicare, de unde va gestiona comunicarea companiei cu publicul extern (consumatori şi media), informează reprezentanţii companiei.

Dragoş Bucurenci, despre noua poziţie:

„Nu mi-am imaginat că voi ajunge vreodată să lucrez pentru o companie din industria tutunului, dar nici nu mi-am imaginat vreodată că o companie precum Philip Morris va avea curajul să parieze pe un viitor fără fum, în care ţigările vor fi înlocuite cu produse mai puţin nocive pentru fumătorii adulţi.”

De asemenea, acesta spune că nu este la prima colaborare cu Philip Morris:

„Am fost alături de proiectul IQOS încă de la începutul lansării sale în România, în calitate de consultant de comunicare, şi cred că România, care a fost a patra ţară în care acest produs a fost lansat, are şansa de a se afla în epicentrul unei revoluţii globale.

Atunci când Philip Morris România mi-a propus să schimb rolul de consultant cu acela de director de comunicare, am cumpănit îndelung şi am decis în cele din urmă să accept, pentru că îmi plac provocările şi pentru că eu chiar cred într-un viitor fără fum.”

Numirea urmează reorganizarea globală, prin care a fost înfiinţată noua funcţie de comunicare, suplimentând structura deja existentă, completează reprezentanţii Philip Morris.

Dragoş Bucurenci este consultant şi trainer de comunicare, activist civic şi om de televiziune. Este absolvent al programului de Master în Administrarea Afacerilor (MBA) al Stanford Graduate School of Business, certificat ca NLP Coach de Academy of Coaching and NLP şi trainer autorizat al Process Communication Model® în România.

A format peste două mii de manageri în public speaking, storytelling şi comunicare interpersonală prin compania pe care a fondat-o la întoarcerea de la Stanford, Khastalia.

A fondat Şcoala de Comunicare, a fost consilier de comunicare al comisarului european pentru politici regionale, a construit ONG-urile de mediu Salvaţi Delta şi MaiMultVerde, iar în ultimii ani, în paralel cu Khastalia, a condus departamentul de dezvoltare al fundaţiei Hope and Homes for Children.

În prezent, s-a retras din toate celelalte proiecte, urmând a se dedica din 1 iulie activităţii de la Philip Morris International.

Anul trecut, în luna iulie, Dragoş Bucurenci a fost invitatul lui Petrişor Obae la Interviurile Paginademedia LIVE.

VIDEO. Dragoş Bucurenci, la Interviurile Paginademedia LIVE

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • HORIA GANESCU HORIA GANESCU
    "Lupul moralist"...
  • Doru Doru
    Da salariu, cat e salariu? Pe ce suma s-a vandut?
  • Programatul NL Programatul NL
    Nu intelegeti nimic. Ati fost programati neurolingvistic. Tigarile incalzite e verzi!
  • com com
    Știi că ai angajat un profesionist când prima reușită ca director de comunicare este...o criză de comunicare.
  • Radu F Gabrea Radu F Gabrea
    Domnilor, asa intelegeti dvs sa respectati libertatea de exprimare? Cenzurand comentarii absolut civilizate, chiar daca usor ironice?! La cine va convine lasati liber la injurii, la cine va e prieten il mangaiati pe crestet.
  • HORIA GANESCU HORIA GANESCU
    "Banii nu au miros."
  • unfum unfum
    mai mult verde si mai mult coaching pentru impostori.
  • Ce bucurie! Ce bucurie!
    Comentariul meu nu era jignitor, si nici cel al lui Radu F Gabrea pe care l-am citit, pentru ca a aparut un timp inainte sa fie cenzurat. Ambele erau comentarii impotriva cancerului. O sa creada lumea ca cine stie cum a fost jignit Bucurenci.
  • Adi Adi
    Cat de ipocrit poate sa fie! Mai tineti minte cand il făcea praf pe Horia Roman Patapievici pentru ca fuma într-o cârciumă? Atunci când era permis, desigur. Ce vehement era! Ii amintesc eu. Iar azi, ce să vezi, fix la o companie producătoare de....țigări ma angajez! A, nu, astea nu sunt la fel de nocive. Stie oare el că în San Francisco s-au interzis si astfel de țigări?
  • burningsnowflake burningsnowflake
    Acest comentariu este automoderat deoarece contine elemente de limbaj fata de care adjectivele vulgar si/sau jignitor pot fi considerate complimente.
  • Ce bucurie! Ce bucurie!
    ***
  • Radu F. Gabrea Radu F. Gabrea
    ***
  • Andrei Leonte Andrei Leonte
    Bravo Dragoș! Acum poți să fumezi verde!

Trimite un comentariu

sus