Skip to main content

Dragoș Bucurenci, noul director de comunicare al companiei Philip Morris România

 
Dragoș Bucurenci, noul director de comunicare al companiei Philip Morris România

Dragoș Bucurenci, om de televiziune și activist de mediu, se alătură, de astăzi, echipei de management Philip Morris România, compania care deține printre altele brand-ul IQOS. 

Bucurenci vine pe poziția de director de comunicare, de unde va gestiona comunicarea companiei cu publicul extern (consumatori și media), informează reprezentanții companiei. 

Publicitate

Dragoș Bucurenci, despre noua poziție:

„Nu mi-am imaginat că voi ajunge vreodată să lucrez pentru o companie din industria tutunului, dar nici nu mi-am imaginat vreodată că o companie precum Philip Morris va avea curajul să parieze pe un viitor fără fum, în care țigările vor fi înlocuite cu produse mai puțin nocive pentru fumătorii adulți.”

De asemenea, acesta spune că nu este la prima colaborare cu Philip Morris:

„Am fost alături de proiectul IQOS încă de la începutul lansării sale în România, în calitate de consultant de comunicare, și cred că România, care a fost a patra țară în care acest produs a fost lansat, are șansa de a se afla în epicentrul unei revoluții globale.

Atunci când Philip Morris România mi-a propus să schimb rolul de consultant cu acela de director de comunicare, am cumpănit îndelung și am decis în cele din urmă să accept, pentru că îmi plac provocările și pentru că eu chiar cred într-un viitor fără fum.”

Numirea urmează reorganizarea globală, prin care a fost înființată noua funcție de comunicare, suplimentând structura deja existentă, completează reprezentanții Philip Morris. 

Dragoș Bucurenci este consultant și trainer de comunicare, activist civic și om de televiziune. Este absolvent al programului de Master în Administrarea Afacerilor (MBA) al Stanford Graduate School of Business, certificat ca NLP Coach de Academy of Coaching and NLP și trainer autorizat al Process Communication Model® în România.

A format peste două mii de manageri în public speaking, storytelling și comunicare interpersonală prin compania pe care a fondat-o la întoarcerea de la Stanford, Khastalia.

A fondat Școala de Comunicare, a fost consilier de comunicare al comisarului european pentru politici regionale, a construit ONG-urile de mediu Salvați Delta și MaiMultVerde, iar în ultimii ani, în paralel cu Khastalia, a condus departamentul de dezvoltare al fundației Hope and Homes for Children.

În prezent, s-a retras din toate celelalte proiecte, urmând a se dedica din 1 iulie activității de la Philip Morris International.

Anul trecut, în luna iulie, Dragoș Bucurenci a fost invitatul lui Petrișor Obae la Interviurile Paginademedia LIVE.

VIDEO. Dragoș Bucurenci, la Interviurile Paginademedia LIVE

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu