Skip to main content

PROIECT SPECIAL. Beri artizanale, blonde, brune, tari, fără alcool, de la noi şi din toată lumea. Ce găsiţi la Târgul de bere

 
PROIECT SPECIAL. Beri artizanale, blonde, brune, tari, fără alcool, de la noi şi din toată lumea. Ce găsiţi la Târgul de bere

GALERIE FOTO. Blonde, brune, pils, lager, artizanale, de abaţie şi multe, multe altele. Beri româneşti cu nume inedite - A new hop (o trimitere la Războiul Stelelor) sau Golden Shower ("daţi un Google, dacă nu ştiţi ce înseamnă", vorba unuia dintre "berari", actorul Ernest Fazekas).

Publicitate

Sau beri "de cartier" - există berea Drumul Taberei, de exemplu.

Beri făcute de artizani români, beri belgiene, nemţeşti şi multe altele, la Târgul de Bere Auchan, ajuns la a zecea ediţie.

Paginademedia.ro vă prezintă în mai multe galerii foto oferta Târgului de Bere. Ce puteţi găsi la Târgul de Bere Auchan, ajuns la a zecea ediţie.

Pe scurt:

  • Peste 250 de tipuri şi mărci de bere, româneşti şi nu numai - belgiene, bavareze etc.
  • Beri de top, blonde, albe, brune, roşii, cele bavareze, aromatizate sau cele fără gluten, vor fi completate şi anul acesta de cele artizanale şi craft.
  • Berile speciale, premiate în întreaga lume, berile nefiltrate şi cele fără alcool
  • Produse complementare şi accesoriile precum pahare, halbe, desfăcătoare, mini frigidere şi alte surprize.
  • Printre vedetele acestei ediţii de colecţie se numără 16 micro-berării româneşti care îşi vor prezenta gamele de produse la rafturi, berea artizanală de import - reprezentantă prin producătorii berilor craft (trapiste, de abaţie, puternic alcoolizate), berile bavareze, dar şi marii berari care vor organiza numeroase activităţi interactive dedicate cunoscătorilor de bere.
  • Un serviciu inedit pus la dispoziţie cu ocazie Târgului de bere Auchan: comanzi online orice bere vrei din cele 250 de tipuri de la târg, iar Auchan o pune la frigider, astfel că o poţi ridica rece din magazin.

Ce NU veţi găsi?

Beri la PET. Este, până la urmă, un Târg de bere premium.

Târgul de Bere se desfăşoară până pe 16 iulie, în magazinele Auchan.

Proiect special susţinut de Auchan.

1. Beri artizanale româneşti

2. Brune, roşii şi aromate

3. Beri nemţeşti, belgiene, englezeşti şi fraţuzeşti

4. Beri produse în România

5. Beri fără alcool, pachete şi "ronţăieli"

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus