Skip to main content

Serialul românesc Hackerville, inspirat de povestea hackerilor din Râmnicu Vâlcea, ajunge pe HBO în SUA

 
Foto | HBO
Foto | HBO

Serialul Hackerville, creat de HBO şi TNT, se vede şi în Statele Unite ale Americii, informează publicaţia Engadget.

Publicitate

Producţia, cu Andi Vasluianu în rolul unui poliţist, va fi disponibil începând de astăzi, pe HBO Now, HBO Go şi HBO On Demand, menţionează aceeaşi sursă.

Serialul este filmat atât în România, cât şi în Germania şi spune povestea unui atac cibernetic, ai cărui responsabili par a fi o reţea de hackeri din România. Atacul afectează una dintre cele mai mari bănci din Germania.

Lisa Metz, expertă în criminalitate informatică în Frankfurt, preia ancheta în Timişoara, oraşul în care s-a născut. Lisa ajunge să se confrunte cu secrete incomode din trecutul familiei sale.

Între timp, ancheta lui Adam Sandor, poliţistul român care se ocupă de caz, este dată peste cap de sosirea Lisei. Investigaţia îi duce pe cei doi, Lisa şi Adam, pe urmele unui hacker genial, cunoscut ca Dark Mole. Neîncrederea iniţială din acest trio se transformă treptat într-o relaţie de interdependenţă.

Hacker-ul vânat în serial, Cipi, este jucat de Voicu Dumitraş, un fost concurent din echipa Innei la Vocea României Junior, în 2017.

Ideea serialului a pornit de la un documentar despre hackerii din Râmnicu Vâlcea.

VIDEO. Trailer - Hackerville

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus