Skip to main content

Emisiunea Teo Show, taxată de CNA pentru imixtiuni în viaţa personală a sportivului Marian Drăgulescu

 
Emisiunea Teo Show, taxată de CNA pentru imixtiuni în viaţa personală a sportivului Marian Drăgulescu

Sancţiune pentru Kanal D pentru detalii fără perdea din viaţa personală a lui Marian Drăgulescu. Concret, forul a votat, în unanimitate, o amendă de 5.000 de lei pentru ediţia din 6 iunie a emisiuni Teo Show, întrucât au fost comentate detalii despre viaţa intimă a sportivului Marian Drăgulescu, fără acordul acestuia.

Publicitate

Cazul a ajuns în atenţia CNA ca urmare a unor sesizări venite chiar de la soţii Marian şi Corina Drăgulescu, în care acuzau că „s-au adus CALOMNII, declaraţii mincinoase, atingere vieţii intime, atingere vieţii private atât a mea cât şi a personalităţii MARIAN DRĂGULESCU printr-un material MINCINOS, obscen, batjocoritor. Materialul prezentat este neadecvat în conţinut, inclusiv pentru ora de difuzare cu marcajul AP.

Forul a vizionat şi momente din emisiunea reclamată, în care Cornelia Ionescu, jurnalistă de la wowbiz.ro, a comentat divorţul soţilor Marian şi Corina Drăgulescu, făcând referire la nişte declaraţii pe care Corina Drăgulescu le-ar fi dat în presă, fără a se preciza concret sursa.

După vizionare, Radu Herjeu, membru CNA, a propus sancţionarea postului cu 5.000 de lei, pentru încălcarea articolului privind imixtiuni în viaţa privată a soţilor Drăgulescu.

Legislaţie:

Art. 3 (3) Este interzisă difuzarea de ştiri, dezbateri, anchete sau de reportaje audiovizuale care constituie imixtiuni în viaţa privată şi de familie a persoanei, fără acordul acesteia.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gabi Gabi
    Mi-ar plăcea ca Teo Show să însemne numai Teo și stilul ei de a sta de vorbă cu invitații. Fără Bursuc, Botezatu, Raluca Bădulescu și tot ce bagă pe gât Kanal D.

Trimite un comentariu

sus