Skip to main content

MasterChef 2019 are juraţi noi. Un fost concurent al show-ului, printre nume

 
MasterChef 2019 are juraţi noi. Un fost concurent al show-ului, printre nume

Masterchef, la a treia schimbare de juriu. Pro TV anunţă noua echipă care va juriza preparatele în noul sezon al emisiunii MasterChef.

Publicitate

Este vorba despre Chef Joseph Hadad (care a mai jurizat şi într-un cooking-show al Antenei 1), Chef Silviu Chelaru şi Cosmin Tudoran.

Silviu Chelaru vine chiar din rândul concurenţilor show-ului. El a apărut în ediţia emisiunii din 2014.

Amintim că acesta este cel de-al patrulea juriu MasterChef, de la lansarea show-ului, în 2012.

Prima ediţie i-a avut juraţi pe Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu.

Din 2014, după ce Mona Segall a părăsit Pro TV cu totu cu juraţii, show-ul i-a avut pe Adi Hadean, Patrizia Paglieri şi Chef Foa.

În ultimul sezon, cel difuzat în 2017, s-a schimbat din nou juriul. Noile nume au fost: Samuel Le Torriellec, Chef Răzvan Exarhu şi Liviu Popescu.

Chef Joseph Hadad:

„Pun aceeaşi pasiune în bucătărie, fie că gătesc pentru Bill Clinton sau Madonna, fie pentru un cuplu tânăr care vine la restaurant să se bucure de o cină aniversară. Îmi doresc ca în fiecare zi mâncarea mea să inspire şi să aducă un plus. Faptul că fac parte din juriul MasterChef este ca un vis secret care a devenit realitate. Este o onoare pentru mine sa fac parte din juriul acestui show, cred ca la fel ar fi pentru orice Chef.”

Chef Silviu Chelaru vine chiar dintre concurenţii show-ului. El a participat în emisiune în ediţia din 2014 şi a fost eliminat de Paul Sisserman.

„Când alţi adolescenţi îşi doreau cu ardoare să-şi cumpere prima lor maşină scumpă, eu visam să pot avea propriul meu restaurant. Primele mele încercări de gătit au fost având-o pe mama mea drept exemplu.

Nu ştiu cât de mândră era ea atunci de mine, însă ştiu sigur că acum este extrem de fericită că nu m-a descurajat nicio clipă. De atunci sunt într-o continuă relaţie cu focul, oalele şi tigăile. Acum fac parte din juriul MasterChef, iar acesta este cel mai bun şi palpitant lucru care mi se putea întâmpla în acest moment al vieţii.”, a declarat Chef Silviu Chelaru.

Cosmin Tudoran fost membru al trupei Cassa Loco este unul dintre cei mai pasionaţi experţi de vin din România.

”Faptul că am fost artist mi-a dat ocazia să văd viaţa dintr-un alt unghi. Faptul că sunt expert de vinuri mi-a dat oportunitatea de a descoperi cât de fascinant poate fi să pui împreună vinul cu mâncarea delicioasă, în restaurante din lumea întreagă. Fiind parte din juriul MasterChef este ca o pânză nouă pentru un cunoscător de vinuri şi un hedonist al mâncării… şi încep să am piele de găină.”, a declarat Chef Cosmin Tudoran.

FOTO. Juraţii Masterchef 2019

  • Cosmin Tudoran - Juriu MasterChef 2019
  • Silvi Chelaru - Juriu Masterchef 2019
  • Joseph Hadad - Juriu MasterChef 2019
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Laura Laura
    Felicitări! Este pentru prima dată după mulți ani când urmăresc emisiunea MasterChef! Sunt foarte încântată de juriu ,sunt foarte simpatici, plăcuți,cu bun simț și sufletiști! Concurenții sunt de asemenea foarte buni toți,simpatici și....te atrag in fiecare seară! Nu pot să cred că am preferat MasterChef în detrimentul celorlalți 3 jurați de la Chefi la cuțite!! Nu m-au atras deloc jurații de până acum și nici formatul ,dar acum..spun...BRAVO CHEFI! BRAVO CONCURENȚI! BRAVO MASTERCHEF!
  • Alin Alin
    Si aceasta emisiune ,in care este vorba de gatit ,si despre gatit ,a ajuns o emisiune" Big Brother" , pacat ,sunt dezamagit de emisiune....
  • Crispo Crispo
    Nimsoc de la Cassa Locco știe să fie amuzant, și este acolo pentru a adăuga câteva condimente emisiunii (normal, doar e o emisiune culinară :) ). El nu este „Chef” el este „Schmecker” și m-aș bucura să folosească acest titlu și în emisiune.

    Silviu Chelaru este un mic antreprenor în domeniul culinar iar emisiunea aceasta îl va ajuta să fie un bucătar cunoscut.

    Chef Joseph Hadad este deja un bucătar respectat, cu destulă notorietate în România.

    S-ar putea ca PRO să își recapete audiența, cu condiția ca celălalt spectacol culinar să nu fie suprapus cu acesta.
  • Obi Obi
    Slabut juriu.
    Cu exceptia lui Chef Joseph Hadad, ceilati 2 jurati nu mi se par deloc simpatici.
    Puteau sa aduca pe sticla niste figuri mai prietenoase.
  • Allex Allex
    Sper ca vor reintroduce etapa auditiilor cu bucatarii.
  • dalien dalien
    Daca va fi produs ca "Ferma - Un nou inceput" va avea totusi sanse de succes - asta daca nu ii va sta in cale Chefi la cutite. Eu cred ca au facut un casting foarte foarte dur si amănunțit după eșecul din 2017, atât pentru concurenți cât și pentru juriu. Să ne amintim de cast-ul Fermei - nimeni nu ii dădea nicio șansă și totusi, concurentii au fost alesi de o minte "diabolica" astfel incat sa se creeze tot felul de conflicte si contraste, iar acum toata lumea ii "cunoaște" pe oamenii aia. Si mie mi-ar fi placut sa revină Foa, Patrizia și Hadean, dar poate erau un pic prea "moi" pentru ceea ce se dorește sezonul acesta. Sa vedem ce se pregateste. Formatul este extrem de ofertant si poate ficsi extrem de educativ pentru public, asa ca ar fi pacat sa fie ultima lui suflare anul asta.
  • an an
    cam neinspirat juriu...Patrizia si Hadean erau mai misto, dar evident nu puteau fi 2 straini in juriu... Hadad stie sa faca show sa arunce farfurii, (prima editie Top Chef a fost cu mult peste orice alt show de gatit de pe Antena, dar formatul nu a prins)... tipul de la Cassa Locco poate fi sarea si piperul din show ca e mai haiosel, dar nu are treaba cu gatitul, asa ca denumirea de Chef va fi folosita fortat... vedem ce'o sa iasa...intr-un final au renuntat si la Exarhu care parea ca va fi singurul Chef care ramane....sper ca Antena sa nu mai difuezeze si ei cooking show-ul cu ex-masterchefii in aceeasi perioada...
  • Dan Dan
    Esec asigurat cu juratii astia.

Trimite un comentariu

sus