Skip to main content

Mireasa din Istanbul, unul din serialele cu audienţă pentru Kanal D, revine cu sezon nou

 
Mireasa din Istanbul, unul din serialele cu audienţă pentru Kanal D, revine cu sezon nou

Luna aceasta, Kanal D aduce un nou sezon al serialului turcesc Mireasa din Istanbul.

Cel de-al treilea sezon al productiei „Mireasa din Istanbul” (original: „Istanbullu Gelin”), cu Ozcan Deniz şi Asli Enver în rolurile principale, începe, la Kanal D, pe 22 iulie, anunţă postul de televiziune.

Povestea dintre Sureyya (Asli Enver) si Faruk (Ozcan Deniz) continua cu intamplari dramatice, menite sa starneasca interesul privitorului. In ultimul episod al sezonului trecut, familia Boran trecea prin grele incercari. Renumita familie ajungea „in strada” in urma confruntarilor cu Adem (Firat Tanis).

Cu toate acestea, membrii familiei Boran raman uniti si, in ciuda problemelor prin care trec, sunt fericiti si lupta pentru a-si recastiga drepturile.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Roxana Roxana
    Buna
    Dc Nu se difuzeaza azi serialul
    4.04.2022??
    Ne obisnuit intr un fel pe urma Dispare totul pur si simplu Asa??
  • Burlacu Tudor Adrian Burlacu Tudor Adrian
    Lasati un serial plin de violente de la ora 20 iar un film ca Patria mea esti tu- de la ora 23?
    Vad ca au mai fost reclamatii dar nu se da nici o explicatie si nu se ia nici o masura. Nu inteleg de ca le toto schimbati...
  • Aurora Maria Istvan Aurora Maria Istvan
    Am o întrebare, serialul mireasa din Istanbul este difuzat ptr pensionari? Noi care lucram și ne trezim la 6 dimineața, oare putem să-l urmărim????
  • Ionescu Mariana Ionescu Mariana
    Nu cred ca a fost o decizie justa sa mutati serialul Mireasa din Istambul la o ora asa tarzie din noapte, ganditi-va ca foarte multi mergem a doua zi la serviciu.O sa scada audientele cu siguranta si nu asta este scopul vizat.
  • Mica Vintila Mica Vintila
    Daca se poate difuza la o ora rezonabila Mireasa din Istambul, din respect pentru telespectatorii care l-au urmarit de la ora 20.Nu este corect sa il programati la o ora tarzie,in aceasta situatie nu o sa mai avem curaj sa va mai urmarim serialele.Unii avem activitati a doua zi , iar neputinta sa urmarim in continuare filmul este frustranta.Nu meritam sa faceti asa ceva si apoi nu este pentru prima data.Serialul pe care il propuneti de la ora 20, nu va fi urmarit mai ales din cauza violentelor.CNA este de acord?
  • Mayer Mayer
    Asi dori daca se poate sa aflu cate episoade are sezonul 3 din Mireasa din Istambul. Va multumesc.

Trimite un comentariu

sus