Skip to main content

Monica Gubernat, oficial preşedintele CNA. A trecut de votul Parlamentului

 
Monica Gubernat, oficial preşedintele CNA. A trecut de votul Parlamentului

Monica Gubernat, preşedintele propus al Consiliului Naţional al Audiovizualului, a fost validată astăzi în plenul Parlamentului. Gubernat este la al doilea mandat de şase ani în CNA, la propunerea PSD.

Publicitate

Noua şefă CNA a fost validată cu 230 de voturi „pentru” şi 96 „împotrivă”.

CNA a rămas fără preşedinte încă din luna decembrie a anului trecut, după ce mandatul Laurei Georgescu a ajuns la final.

Abia la finalul lunii martie Consiliul s-a reunit pentru a-şi alege preşedintele. S-a depus o singură candidatură, Monica Gubernat, aleasă prin vot secret de şapte din cei 11 membri ai forului audiovizual, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

Amintim că în luna decembrie a lui 2018 structura Consiliului Naţional al Audiovizualului s-a modificat. Şapte membri au primit mandate noi, de şase ani.

Este vorba despre: Monica Gubernat (PSD), aflată la al doilea mandat în CNA, Ramona Elena Sorescu (PSD), Nicolaie Sorescu Bălaşa (PSD), Alexandru Kocsis Cristea (PNL), Borsos Orsolya Eva (UDMR), aflată la al doilea mandat în CNA, Cristina - Ancuţa Pocora (fost deputat PNL) şi Răsvan Popescu, cel mai vechi dintre membrii, aflat în CNA din 2000.

Consiliul Naţional al Audiovizualului este format din 11 membri:

Ramona Sorescu,
Nicolaie Bălaşa,
Alexandru Kocsis,
Orsolya Borsos,
Cristina - Ancuţa Pocora
Răsvan Popescu
Radu Herjeu,
Dorina Rusu
Gabriel Tufeanu
Radu Călin Cristea
Monica Gubernat

Cine este Monica Gubernat, noul preşedinte CNA:

Conform site-ului instituţiei, Monica Gubernat, doctorand al Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative în domeniul comunicării publice, este licenţiată în ştiinţe politice (2000) şi comunicare şi relaţii publice (2002).

A facut parte din echipa tehnică de campanie a PSD în anii 2000 şi 2004. A lucrat în adminstraţia publică centrală (Ministerul Turismului).

A fost consilier în cadrul Parlamentului României având ca atribuţii monitorizarea presei scrise şi audiovizuale şi formularea unor reacţii rapide, dar şi elaborarea documentelor pentru desfăşurarea activităţii liderilor grupurilor parlamentare, respectiv activitatea în Comitetul liderilor grupurilor parlamentare în concordanţă cu prevederile Constituţiei şi ale Regulamentului Camerei Deputaţilor.

A intrat în Consiliul Naţional al Audiovizualului pentru prima dată în 2012, tot la numirea PSD. În 2018, a primit un nou mandat de membru titular, pe o perioadă de şase ani.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • serban pascu serban pascu
    Rusine mare !!!
  • burningsnowflake burningsnowflake
    jmekera pitica
  • Unu Unu
    Partidul e in tot si-n toate! Ura! Ura! Ura!
    Rusinos! Tot CNA ul ala plin de cei care nu au facut nicaieri o cariera si au asteptat sa ii numească cineva
  • marian marian
    Mai oameni buni dar toate institutile din Romania trebuie conduse de politicieni ,este absurd CCR astazi a mai dat o bomba prin oamenii PSD-ului,avocatul poporului din partea ALDE CNA tot PSD suntem un popor ratat din multe puncte de vedere , sa vezi maine poimaine aceasta duduie cu atata scoala cine stie unde a facut-o, o sa puna ca televiziune sa cante ODE.lui Dragnea si Dancila
  • Mile Mile
    Vai de capul nostru .

Trimite un comentariu

sus