Skip to main content

Cazul Caracal ca un reality show. "Alexandra trăiește!" pe posturile de știri. Ce stații au pus pe burtieră titlul

 
Cazul Caracal ca un reality show. "Alexandra trăiește!" pe posturile de știri. Ce stații au pus pe burtieră titlul

BURTIERĂ LA MINUT. Cazul de la Caracal a ajuns un veritabil reality-show! Fiecare pont, fiecare mișcare, fiecare speculație este în direct pe toate posturile de știri.

Astăzi, polițiști care aleargă de colo-colo în iarbă, sparg porți sau se pregătesc să intervină pe luciul unei ape.

Și două burtiere care nu au nevoie de niciun comentariu. Două burtiere "aruncate" de două posturi de știri. Pe ambele, aceeași informație: Alexandra ar trăi!

Publicitate

Totul a pornit de la un pont primit de anchetatori, pont care era în curs de verificare, potrivit căruia Alexandra s-ar afla într-un pod.

Primul post care a afișat această burtieră a fost Digi 24. "Răsturnare de situație. Alexandra ar putea trăi", a fost titlul Digi 24.

Urmau alte burtiere:

 • "Pistă nouă în ancheta crimelor de la Caracal"
 • "ACUM. Polițiștii scotocesc în căutarea Alexandrei"
 • "ACUM. Poliția a primit un pont, căutări intense"

Realitatea TV a pus, de asemenea, pe burtieră, informația potrivit căreia Alexandra ar fi în viață.

"SMS: Alexandra trăiește! Este legată într-un pod".

Alte titluri de pe Realitatea:

 • "Surse: Alexandra ar putea fi ascunsă într-un pod"
 • "Polițiștii verifică podul unei locuințe."

România TV titra că "Baraca în care s-ar afla Alexandra, lângă casa criminalului" sau "Anchetatorii au primit o informație: Alexandra, ascunsă într-un pod".

Acum: Noi percheziții în dosarul Caracal, scria Antena 3.

Burtierele vin la numai o zi după ce Radu Herjeu, membru CNA, vorbea despre informațiile date în spațiul public, iresponsabil, de televiziunile de știri.

"Televiziunile au dat orice pe post. Piața media a fost invadată de informații superficiale, neverificate", spunea Radu Herjeu.

Citește și: VIDEO. Crimele din Caracal. "Piața media a fost invadată de informații neverificate!" Ce greșeli au făcut posturile TV. Radu Herjeu, CNA

GALERIE FOTO.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Posturile de știri exagerează peste măsură. Dacă le-ar judeca profesionalismul vreun profesor, cred ca nici digi nu trece examenul.

  Acestea fiind spuse, nu vad problema la știrile astea. Polițiștii au acționat. Televiziunile au fost la fata locului. Cum ar fi trebuit să prezinte realitatea asta?
 • Mama lor de civilizati, vroiam sa spun (o0) LOL. Cand o sa intelegem ca in vest exista doar o falsa disciplina, nu autentica civilizatie, poate vom intelege demnitatea.
 • Dar Marian, sigur ca un individ ca rapitorul nu este singurul vinovat, el este intotdeauna veriga de jos a unei retele. Noi cetatenii trebuie sa insistam ca acest caz sa continue, este bine sa se mearga mai departe. Exista urmarire internationala? Asta sa intrebam. Aceste fete sunt cautate international? Ca poate vor fi gasite prin Elvetia, Olanda si alte asemenea tari civilizzzzzzzateeeee. Mama lor......de.....
 • Deja e prea mult . toate televiziunile de stiri au luat-o razna , as rade ca la urma sa se spuna ca nu este el vinovat oricum cred ca alti sunt vinovati el este de fatada ,cred ca intr-o saptamana se asterne praful pe acest subiect apare altul
 • Un lucru e sigur : acel individ (rapitorul) este doar un pion si el nu avea mijloacele tehnice sa incinereze pe nimeni. Este un pion. Ori incinerarea s-a intamplat in alta parte, ori Alexandra traieste. Nu trebuie sa se termine cautarea. De ce nu ar fi in viata? Doar pentru ca a vorbit la telefon? Astia vor sa profite de banii pe care fata i-ar putea face, inscenarea mortii ar fi ideala pentru ei.
  Daca nu ar exista cienti pentru prostitutie, ar fi o lume mai buna. Nu inteleg cum unii barbati alimenteaza aceasta anomalie.

Trimite un comentariu