Skip to main content

VIDEO. Se pregăteşte un concurent pentru Netflix: HBO Max. Va fi noua „casă” pentru Friends

 
VIDEO. Se pregăteşte un concurent pentru Netflix: HBO Max. Va fi noua „casă” pentru Friends

Netflix va spune la revedere serialului Friends din 2020. Faimosul serial va fi preluat de noua platformă pe care compania Warner Brothers urmează să o lanseze anul viitor, în primăvară, şi care se va numi HBO Max.

Publicitate

Noua platformă HBO Max se vrea un concurent pentru Netflix, şi va avea la lansare peste 10.000 de ore de conţinut, reprezentat atât de producţii originale HBO, cât şi titluri TNT, New Line Cinema, UniversuL DC, Turner Classic clasice. Dar şi titluri clasice, precum Friends, Pretty Little Liars sau Fresh Prince of Bel Air.

Asta înseamnă că, din 2020, Friends nu va mai fi pe Netflix. Cel puţin în SUA, după cum au subliniat cei de la Netflix într-o postare pe Twitter:

Ne pare rău că serialul Friends va trece pe noua platformă de streaming a celor de la Warner, din 2020 (în SUA). Mulţumim pentru amintiri, gaşcă.”

Mesajul celor de la Netflix indică faptul că serialul ar putea să continue totuşi pe platformă în alte ţări. Paginademedia.ro a solicitat un punct de vedere de la Netflix, însă compania nu a răspuns până la publicarea acestui articol.

Ce se ştie până acum despre noua platformă HBO Max:

  • HBO Max va fi lansat în 2020, în primăvară. Anunţul companiei nu face nicio referire dacă serviciul va fi disponibil în toată lumea sau doar în SUA.
  • Platforma va avea tot conţinutul HBO, dar şi o mare parte din arhiva gigantului Warner Brothers. Dar şi conţinut de pe TNT, New Line Cinema, UniversuL DC, Turner Classic Movies sau Cartoon Network.
  • Tot pe HBO Max vor fi şi noile seriale din universul CW, Batwoman şi Katy Keen.
  • Preţul HBO Max nu a fost încă anunţat, dar Washington Post estimează că abonamentul va fi undeva la 15 – 17 dolari pe lună.
  • Platforma lucrează deja la o serie de producţii originale noi, cum ar fi Dune: The Sisterhood (bazat pe romanele lui Frank Herbert), Tokyo Vice sau seria animată Gremlins.
  • Friends, The Fresh Prince of Bel-Air şi Pretty Little Liars vor fi, de asemenea, pe noua platformă HBO Max.
  • Washington Post se întreabă, într-o analiză amplă, dacă numele noii platforme va ajuta compania Warner Media sau dacă va slăbi brandul HBO (cunoscut ca un serviciu ce oferă conţinut premium). De altfel, în SUA există deja şi HBO NOW, o platformă ce oferă producţii premium.

Clipul ce anunţă HBO Max, în continuare:

Conglomeratul Warner Media (fostul Time Warner) a fost achiziţionat de AT&T, în 2018, într-o tranzacţie de peste 100 de miliarde de dolari. Compania include brandurile HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus