Skip to main content

Meciurile lui Nadal, Djokovic sau Federer se văd la posturile Look. Clever Media a cumpărat drepturile de difuzare pentru turneele de tenis masculin

 
Meciurile lui Nadal, Djokovic sau Federer se văd la posturile Look. Clever Media a cumpărat drepturile de difuzare pentru turneele de tenis masculin

Turneele de tenis masculin vor fi difuzate şi de posturile Look Plus şi Look Sport. Primele meciuri live debutează, cu semfinalele de la Gstaad şi Hamburg, sâmbătă, 27 august.

Publicitate

Clever Media Network, compania care deţine cele două televiziuni, a cumpărat drepturile de difuzare ale turneelor ATP 250, 500 şi 1.000. Din ultima categorie fac parte turnee ca Cincinnati, Indian Wells, Miami sau Roma.

Numele turneelor este dat de numărul de puncte acordate câştigătorului.

Duminică, 28 august: Finalele de la Gstaad şi Hamburg

  • Finala turneului de la Gstaad, de la ora 12:30 - Look Sport
  • Finala turneului de la Hamburg, de la ora 13:00 - Look Plus

Adrian Szabo (fost jucător de tenis) şi Ovidiu Blag (jurnalist) vor fi comentatorii meciurilor difuzate de Look Sport şi Look Plus.

  • Adrian Szabo, fost jucător profesionist de tenis, a fost antrenorul lui Marius Copil, alături de care a participat în toate cele 4 turnee de Grand Slam. De asemenea, are o experienţă de peste 20 de ani ca antrenor.
  • Ovidiu Blag este jurnalist specializat în tenis şi colaborator al Federaţiei Române de Tenis. A fost cooptat din anul 2012 la toate competiţiile Fed Cup şi Davis Cup organizate în România. Ovidiu Blag a jucat în turneele Tenis Partener.

Totodată, aceleaşi meciuri se văd şi pe Telekom şi Digi Sport.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Georgian Georgian
    Vor transmite de pe 27 IULIE primele meciuri, dar desigur cand unul scrie o stire restul o copie gresita si uite asa duc in eroare cititorii.
  • Florin Florin
    Eu am abonament la Telekom și vad Telekom Sport gratis, pe aplicație, inclusiv înregistrările din urmă cu 7 zile.
  • sri sri
    Adi cine ti-a garantat toate competitiile enumerate de tine? Casiera de la Telekom?..lol.
  • claudiuu claudiuu
    Adi si tu ai pus botul la vrajelile Telekom ca una zic in reclama si alta e pe factura o se vezi cand o sa tii se tipareasca prima factura saa vezi ce mare teapa o sa iti iei si apropo Telekom chiar o sa plece din Romania o sa vezi in iarna sau in primavara anului viitor
  • Adi Adi
    Iar apar bazaconii legate de Telekom? Eu m-am abonat săptămână trecută. Și mi-au garantat ca au si vor avea in grila: Liga 1, Champions League, Europa League, Primara Division, Italia, Bundesliga, NBA, Formula 1, Champions League Handbal, CM si CE de handbal si altele. Toate astea pentru 1 euro!!! Am zis ca e o greseala, o fi 10 euro, dar nu, 1 euro! Cand am iesit, un magazin Telekom la Romana, am luat o cafea de la ,,La plăcinte,, 15 lei. Pe bune? Bateti campii aiurea!
  • claudiuu claudiuu
    Telekom pleaca din Romania si toate competiitile sportive transmise de Telekom Sport vor trece sub tutela Clever Media Network exceptie vor face Ligue 1 si Tennis Wtta care sunt in exclusivitate la Digi Sport pana in 2021
  • Cris Cris
    Astainseamna ca,TELEKLOKLO,al carui abonat,cu regret o spun,ina sunt..se afla pe marginea prapastiei.Orange a anuntat ca isi face propria retea de fibra optica...prapaditii astia de laTELECIUCIU,pierd pe toata linia...inclusiv drepturi de transmisie sportiva.Cand ii intreb,cu noi,clientii cat de cat fideli,care au ramas..cum ramane....nimic..tacere mormantala.Carati va ***,ca avem unde ne transfera.

Trimite un comentariu

sus