Skip to main content

TVR vrea să promoveze Cerbul de Aur cu vloggeri şi influenceri

 
TVR vrea să promoveze Cerbul de Aur cu vloggeri şi influenceri

Cerbul de Aur va fi promovat şi cu ajutorul influencerilor. Cel puţin aşa îşi propune postul public de televiziune pentru festivalul pe care îl organizează în acest an.

Publicitate

Ideea a fost deja discutată în ultimul Comitet Director al TVR, iar decizia a fost luată.

"Se aprobă începerea negocierilor în vederea selecţiei de influenceri (bloggeri/vloggeri) care vor asigura promovarea Festivalului Internaţional Cerbul de Aur în mediul on-line, prin intermediul blogurilor/vlogurilor personale", se arată în hotărârea Comitetului Director, intrată în posesia Paginademedia.ro .

Potivit aceleiaşi hotărâri, sursa de finanţare va fi "bugetul Festivalului Internaţional Cerbul de Aur, surse proprii."

Pentru conceptul de creaţie pentru promovare, TVR va lucra cu un partener extern. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, nu a fost stabilită firma, doar a fost aprobată ideea de principiu.

"Se aprobă încheierea unui contract privind achiziţia de servicii de realizare concept de creaţie şi comunicare, inclusiv execuţie şi implementare copy-uri pentru promovarea Festivalului Cerbul de Aur 2019", se arată în Hotărârea ultimului Comitet Director.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Omar Omar
    Doinita o echipa de zgomote...insistă să dezgroape o fosila din jurasic. Doar fosila la fosile trage. Cineva v-a păcălit că va pricepeți la televiziune, când de fapt voi erați calificați pt spatii verzi la primărie? Ce păcat! Așteptăm cu ardoare audiențele de la cerb. Presimt un 0.7 vârf...
  • dan petrea dan petrea
    Ocazie de noi matrapazlâcuri. Binomul Gradea-Vornicu -Shalit este de neoprit. Cu consultanta lui Demeter si Zgabercea.

Trimite un comentariu

sus