Skip to main content

VIDEO. După ce vloggerii au cosmetizat mersul cu autobuzul, Recorder.ro arată realitatea

 
VIDEO. După ce vloggerii au cosmetizat mersul cu autobuzul, Recorder.ro arată realitatea

Ziua în care STB şi-a aniversat neputinţa”, a fost titlul reportajului video Recorder care arată adevărata faţă de transportului public din Bucureşti.

Publicitate

O faţă pe care STB a încercat recent să o „cosmetizeze” bine printr-o campanie cu vloggeri, în care aceştia se bucurau de mersul cu autobuze noi, cu aer condiţionat, fără aglomeraţie, fără trafic. Bucureştiul paralel.

Sâmbătă, STB a mai „marcat” un eveniment în campania sa de 110 ani. Un concert aniversar care a adunat câteva sute de persoane.

Chiar înaintea concertului, la care au cântat Smiley şi What's Up, Recorder a mers în teren să stea de vorbă cu oamenii.

Ce au găsit? Autobuze blocate în trafic, anularea tramvaiului 41 care a dat peste cap programul a zeci de mii de oameni, tramvaie vechi de 40 de ani, care vara devin adevărate saune. „Merg cu orice, numai cu RATB, nu”, au spus unii dintre cei intervievaţi.

Amintim că Serviciul de Transport Bucureşti (STB), fostul RATB, a lansat recent o campanie de aniversare a 110 ani de la lansare. Iar vloggerii au fost parte din campanie. La fel şi cântăreţul What's up, care a lansat şi un imn „Oraşu'n mişcare”.

Bugetul campaniei a fost de aproximativ 200.000 de euro, iar agenţia care s-a ocupat de întregul concept a fost Treasure Island, după cum Paginademedia.ro a relatat pe larg AICI.

Cum se vede transportul din Bucureşti în reportajul de pe Recorder.ro

Cum se vede transportul în Bucureşti, în campania cu vloggeri

Citeşte şi:

BUCUREŞTIUL PARALEL. Cât cheltuie STB pe campania cu vloggeri şi cine s-a ocupat. Nume şi cifre. Autobuzele, promovate printr-o campanie "fără P"

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gigel Marian Gigel Marian
    Da.dar cati dintre calatori au bilet?
  • geo geo
    Astept sa vad care din vloggerii implicati in campania STB vor anunta ca doneaza / cedeaza banii publici pe care i-au primit pentru "promovare".

Trimite un comentariu

sus