Skip to main content

VIDEO. După ce vloggerii au cosmetizat mersul cu autobuzul, Recorder.ro arată realitatea

 
VIDEO. După ce vloggerii au cosmetizat mersul cu autobuzul, Recorder.ro arată realitatea

Ziua în care STB și-a aniversat neputința”, a fost titlul reportajului video Recorder care arată adevărata față de transportului public din București.

Publicitate

O față pe care STB a încercat recent să o „cosmetizeze” bine printr-o campanie cu vloggeri, în care aceștia se bucurau de mersul cu autobuze noi, cu aer condiționat, fără aglomerație, fără trafic. Bucureștiul paralel.

Sâmbătă, STB a mai „marcat” un eveniment în campania sa de 110 ani. Un concert aniversar care a adunat câteva sute de persoane

Chiar înaintea concertului, la care au cântat Smiley și What's Up, Recorder a mers în teren să stea de vorbă cu oamenii.

Ce au găsit? Autobuze blocate în trafic, anularea tramvaiului 41 care a dat peste cap programul a zeci de mii de oameni, tramvaie vechi de 40 de ani, care vara devin adevărate saune. „Merg cu orice, numai cu RATB, nu”, au spus unii dintre cei intervievați.   

Amintim că Serviciul de Transport București (STB), fostul RATB, a lansat recent o campanie de aniversare a 110 ani de la lansare. Iar vloggerii au fost parte din campanie. La fel și cântărețul What's up, care a lansat și un imn „Orașu'n mișcare”. 

Bugetul campaniei a fost de aproximativ 200.000 de euro, iar agenția care s-a ocupat de întregul concept a fost Treasure Island, după cum Paginademedia.ro a relatat pe larg AICI

Cum se vede transportul din București în reportajul de pe Recorder.ro 

Cum se vede transportul în București, în campania cu vloggeri

 

 

Citește și:

 BUCUREȘTIUL PARALEL. Cât cheltuie STB pe campania cu vloggeri și cine s-a ocupat. Nume și cifre. Autobuzele, promovate printr-o campanie "fără P"

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu