Skip to main content

VIDEO. Antena 1 îşi face un fel de Las Fierbinţi. Postul anunţă oficial serialul de comedie „Mangaliţa”.

 
Foto | Antena 1
Foto | Antena 1

Script de serial: „O localitate situată undeva în provincie, într-un loc idilic şi frumos, în care corupţia, absurdul şi incompetenţa sunt la ele acasă. Un oraş în care până şi soarele răsare doar dacă vrea... primarul”.

Publicitate

Vă sună cunoscut? Această descriere vă duce, probabil, cu gândul la serialul Las Fierbinţi, de pe Pro TV. Ei bine, nu. Este vorba despre o altă localitate, Mangaliţa.

Antena 1 anunţă oficial serialul de comedie „Magaliţa”. Serialul de comedie va fi difuzat în această toamnă, menţionează sursa citată. Actorul Teo Corban (A fost sau n-a fost, Ai noştri) dă viaţă personajului principal, Stelian Manole, adică primarul din Mangaliţa.

Paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate, încă din luna mai, că Antena 1 pregăteşte un serial de comedie, cu o parte din actorii care au jucat şi în alte producţii: „Atletico Textila”, „Mondenii” sau „Ai noştri”.

Acţiunea se desfăşoară într-o primărie dintr-un orăşel fictiv de provincie - Mangaliţa. În realitate, filmările au avut loc în localitatea Bolintin.

Promoul serialului:

Povestea, pe scurt. Ca să supravieţuiască politic şi administrativ, mai exact, ca să prindă cel de-al optulea mandat consecutiv în fruntea urbei, domnul primar al Mangaliţei, Stelian Manole, trebuie să organizeze el însuşi o mică revoluţie. Astfel, viaţa locuitorilor oraşului Mangaliţa e dată peste cap de intrigile politice, administrative, mafiote şi amoroase ale anturajului extrem de colorat şi comic al domnului primar.

Serialul este produs de Gabriel Popescu, care s-a ocupat de-a lungul timpului, printre altele, de o serie de filme româneşti şi străine realizate la Buftea (Furia, Fire & Ice: Cronica Dragonilor, The Cave, Garcea şi Oltenii). A lucrat şi la Markiza TV, în Slovacia, la câteva seriale.

De regie se ocupă George Dogaru, care a mai lucrat cu actorii din echipă. Dogaru a fost regizor la Mondenii, în formula de la Prima TV, dar şi la Atletico Textila şi la Ai noştri (producţii difuzate de Pro TV).

„Mangaliţa este o satiră a realităţii din administraţia locală a oraşelor mici, precum şi a societăţii din aceste oraşe. Am vrut să fim cât mai aproape de comicul involuntar al funcţionarilor publici, aşa că multe situaţii sunt inspirate din realitate. Vorbind despre personaje, este imposibil ca oricare cetăţean al României să nu fi dat nas în nas cel puţin cu o parte din personajele din Mangaliţa”, spune Gabriel Popescu.

Lista actorilor, după cum a fost publicată de Paginademedia.ro în luna mai:

  • Actorul Teo Corban (A fost sau n-a fost, Ai noştri) joacă în rolul principal: este primarul din Magaliţa.
  • Alex Bogdan (rolul unui poliţist)
  • Angel Popescu (lucrează la primărie)
  • Andreea Bibiri
  • Alina Berzunţeanu
  • Ştefan Pavel
  • Pavel Bîrsan
  • Nicu Banea
  • Constantin Puşcaşu

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    O copie marca antenuta , astia cred ca daca face serialul dupa pro va face audienta , au pus nume de ,,,,,,,,, exact cum sunt si ei , sper sa aibe rezultatul scontat DEZASTRU ma si rog pentru asta ca sa invete minte sa numai copieze a sa nu uit si canalul face copie la ei sunt moldovenii
  • D D
    Sa vedem daca se apropie de "Las Fierbinti". Sau macar de audientele serialului lui Banica (foarte slabe).

Trimite un comentariu

sus