Skip to main content

Fost câştigător Asia Express şi jurat Next Star, ultimul nume din juriul „Îmi place dansul”, de la Kanal D

 
Fost câştigător Asia Express şi jurat Next Star, ultimul nume din juriul „Îmi place dansul”, de la Kanal D

Juriul e complet. Cântăreţul CRBL (Eduard Mihail Andreianu) este al patrulea nume din juriul show-ului „Îmi place dansul”, informează reprezentanţii Kanal D.

Publicitate

Cei patru juraţi din emisiune sunt Betrice Rancea, Cocuţa (Andra Eugenia Gheorghe), Emil Rengle şi CRBL (Eduard Mihail Andreianu).

CRBL, ultimul nume anunţat, are experienţă de jurat în talent show-uri. El a fost jurat în emisiunea Next Star, prezentată de Dan Negru, la Antena 1. CRBL a stat la masa juriului timp de trei sezoane (2016-2018).

„Pentru mine, dansul e o arta care reprezinta tot. Inainte sa vezi sau sa auzi trebuie sa simti, asta inseamna arta. In acest show, Imi place dansul, imi doresc sa simt. Vreau sa vad lupta, dar vreau sa vad si fairplay. Ce e frumos ii place si lui Dumnezeu, dar si greseala se plateste!”, a spus CRBL.

De asemenea, CRBL este şi câştigător Asia Express, alături de colegul său Oase. Cei doi au luat marele premiu, din sezonul doi Asia Express, chiar în această primăvară.

În 2004 şi-a deschis şi propria sala de dans cu specific breackdance si streetdance

CRBL este şi coregraf, iar în trecut a făcut parte din trupa Simplu, cu care a scos opt albume.

„Îmi place dansul” este noua emisiune pe care Kanal D o va difuza din toamnă. Show-ul este bazat pe formatul internaţional - The Dance Floor şi pune la bătaie un premiu de 100.000 de lei.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    Alta minune a lumii la dans cu turci ,
  • Razvan Razvan
    Postati si audientele primei editii "Gazda perfecta" ,va rog!

Trimite un comentariu

sus