Skip to main content

Fost câștigător Asia Express și jurat Next Star, ultimul nume din juriul „Îmi place dansul”, de la Kanal D

 
Fost câștigător Asia Express și jurat Next Star, ultimul nume din juriul „Îmi place dansul”, de la Kanal D

Juriul e complet. Cântărețul CRBL  (Eduard Mihail Andreianu) este al patrulea nume din juriul show-ului „Îmi place dansul”, informează reprezentanții Kanal D. 

Cei patru jurați din emisiune sunt Betrice Rancea, Cocuța (Andra Eugenia Gheorghe), Emil Rengle și CRBL (Eduard Mihail Andreianu). 

Publicitate

CRBL, ultimul nume anunțat, are experiență de jurat în talent show-uri. El a fost jurat în emisiunea Next Star, prezentată de Dan Negru, la Antena 1. CRBL a stat la masa juriului timp de trei sezoane (2016-2018). 

„Pentru mine, dansul e o arta care reprezinta tot. Inainte sa vezi sau sa auzi trebuie sa simti, asta inseamna arta. In acest show, Imi place dansul, imi doresc sa simt. Vreau sa vad lupta, dar vreau sa vad si fairplay. Ce e frumos ii place si lui Dumnezeu, dar si greseala se plateste!”, a spus CRBL.

De asemenea, CRBL este și câștigător Asia Express, alături de colegul său Oase. Cei doi au luat marele premiu, din sezonul doi Asia Express, chiar în această primăvară. 

În 2004 și-a deschis și propria sala de dans cu specific breackdance si streetdance

CRBL este și coregraf, iar în trecut a făcut parte din trupa Simplu, cu care a scos opt albume.

„Îmi place dansul” este noua emisiune pe care Kanal D o va difuza din toamnă. Show-ul este bazat pe formatul internațional - The Dance Floor și pune la bătaie un premiu de 100.000 de lei.

Citește și:

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu