Skip to main content

VIDEO. Marele pariu Netflix: The Irishman, un film ce-i reuneşte pe Robert De Niro, Al Pacino şi Joe Pesci, sub bagheta lui Martin Scorsese. Detaliile producţiei

 
VIDEO. Marele pariu Netflix: The Irishman, un film ce-i reuneşte pe Robert De Niro, Al Pacino şi Joe Pesci, sub bagheta lui Martin Scorsese. Detaliile producţiei

Netflix pregăteşte lansarea, pentru această toamnă (nu au dat o dată exact), a filmului The Irishman, o producţie cu buget mare, ce-i reuneşte pe greii Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci. Film produs şi regizat de un alt greu: Martin Scorsese.

Publicitate

Este un pariu uriaş, o producţie despre care presa de peste Ocean spune că Netflix plăteşte mai bine de un dolar per abonat (are peste 150 de milioane).

Detaliile The Irishman:

  • Robert De Niro, Al Pacino şi Joe Pesci joacă în filmul THE IRISHMAN de Martin Scorsese, o saga epică despre crima organizată din America de după cel de-al Doilea Război Mondial, prin ochii veteranului de război Frank Sheeran, escroc şi asasin plătit care a lucrat pentru unele dintre cele mai cunoscute personaje ale secolului XX.
  • O poveste care se întinde pe parcursul a câteva decenii, filmul urmăreşte unul dintre cele mai mari mistere nerezolvate din istoria americană; dispariţia legendarului şef de sindicat Jimmy Hoffa şi prezintă o călătorie extraordinară prin coridoarele ascunse ale crimei organizate: modul de funcţionare, rivalităţile şi legăturile cu politica.
  • The Irishman este o adaptare a romanului biografic „I Heard You Paint Houses”, semnat de Charles Brand, care are la bază o serie de interviuri cu Frank Sheeran (poreclit „The Irishman”), un fost boss al mafiei. „I Heard You Paint Houses” este primul lucru pe care Jimmy Hoffa i l-a spus lui Sheeran. Acesta este un limbaj codificat folosit de mafie, „To paint a house” („A vărui o casă”) înseamnă a ucide.
  • Romanul este adaptat de scenaristul Steven Zaillian, cel care a semnat şi scenariul pentru Gangs of New York şi care a luat Oscar pentru scenariul Lista lui Schindler.
  • Sheeran, care este jucat în film de Robert DeNiro, pretinde că şi-a ucis prietenul de-o viaţă, pe Jimmy Hoffa (jucat de Al Pacino).
  • Producţia filmului a fost una extrem de dificilă pentru că a fost nevoie de efecte speciale din plin. Jumătate de film, actorii au fost „întineriţi” cu ajutorul efectelor speciale, întrucât acţiunea The Irishman se produce în perioade diferite.

Detalii despre echipa de producţie:

Regizat de: Martin Scorsese
Distribuţie: Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Harvey Keitel, Ray Romano, Bobby Cannavale, Anna Paquin, Stephen Graham, Stephanie Kurtzuba, Jack Huston, Kathrine Narducci, Jesse Plemons, Domenick Lombardozzi, Paul Herman, Gary Basaraba, Marin Ireland
Produs de: Martin Scorsese, Robert De Niro, Jane Rosenthal, Emma Tillinger Koskoff, Irwin Winkler, Gerald Chamales, Gaston Pavlovich, Randall Emmett
Scenariu de: Steven Zaillian
Director de Imagine: Rodrigo Prieto
Production Designer: Bob Shaw
Costume Designer: Christopher Peterson, Sandy Powell
Editor: Thelma Schoonmaker

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus