Skip to main content

Gazda n-a fost perfectă. Antena 1 a înlocuit emisiunea Gazda Perfectă cu seria BD

 
Gazda n-a fost perfectă. Antena 1 a înlocuit emisiunea Gazda Perfectă cu seria BD

Schimbare în grila Antenei 1. Postul a înlocuit emisiunea „Gazda Perfectă” după doar trei săptămâni de la difuzare şi scoate de la naftalină „arsenalul” filmelor clasice româneşti.

Publicitate

Astfel, Antena 1 a programat, săptămâna viitoare (din 26 august), în locul emisiunii Gazda Perfectă, seria B.D. în zilele de luni, marţi şi miercuri. Joi, postul va difuza Nea Mărin Miliardar.

Producţia intrase în grila Antenei 1 pe 5 august, pe tronsonul lăsat liber de Acces Direct, care a intrat în vacanţă.

„Gazda Perfectă” este o emisiune realizată după formatul „Come dine with me”, difuzat în peste 40 de ţări, printre care SUA, Italia, Spania, Anglia sau Franţa. Emisiunea era un fel der Cireaşa de pe tort, de pe Prima TV, dar cu oameni obişnuiţi. Cinci concurenţi, cinci zile şi cinci case diferite sunt elementele centrale ale emisiunii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • meme meme
    scrieti, ma, si de ce nu a fost perfecta. a facut rating sub national si romania tv si a prabusit observatorul. scrieti o stire cinstita daca tot scrieti
  • utrecht utrecht
    chiar imi pare rau ca au aruncat emisiunea din grila
    era faina
  • Adi Adi
    Cu ocazia asta am aflat si eu de această emisiune. Bine, pe aici mai aflăm cate ceva, cei care nu ne mai uitam pe la Pro sau Antena de ani de zile.
  • An An
    Nu va mai fi deloc in grila? Eu ma uitam...
  • Răzvan Răzvan
    Ce audiente a avut emisiunea??

Trimite un comentariu

sus