Skip to main content

VIDEO. Incendiul din Băneasa, de la fața locului. A avut loc în clădirea unde are sediul Școala de Televiziune. Vlad Ionescu, cu detalii

 
VIDEO. Incendiul din Băneasa, de la fața locului. A avut loc în clădirea unde are sediul Școala de Televiziune. Vlad Ionescu, cu detalii

VIDEO. Relatare de la fața locului, de la incendiul din Băneasa. A avul loc în aceeași clădire cu Școala de Televiziune, fondată de jurnalistul Vlad Ionescu.

Publicitate

Vlad Ionescu a relatat ce a văzut, de pe o clădire de lângă zona incendiului. Detalii, în filmul de mai jos.

Școala de Televiziune, fondată de jurnalistul Vlad Ionescu, își are sediul foarte aproape de incendiul uriaș care a pornit în această după –amiază în zona de Nord a Capitalei. Pe Strada Biharia. În spate, foarte aproape, este Aeroportul Băneasa.

Vlad Ionescu a povestit pentru Paginademedia.ro daca sediul Școlii de Televiziune a fost afectat în vreun fel de incendiul din imediata apropiere și cum se vede situația de la fața locului.

„Nu au fost victime. În școala de televiziune nu se afla nimeni în acel moment. Eu am ajuns nu demult la fața locului. M-am suit pe câteva dintre clădirile alăturate și am văzut de sus că incendiul începe să fie stăpânit.”

Cât e de aproape Școala de Televiziune de incendiu?

Vlad Ionescu, pentru Paginademedia.ro:

„Incendiul este în aceeași clădire, dar aceasta este foarte mare. Sediul Școlii nu a fost afectat deloc. E adevărat, pompierii urcați pe scări sunt chiar deasupra acoperișului Școlii de Televiziune, chiar deasupra zonei de birouri, zonei de make up. Oficialii au anunțat deja prin toate mijloacele mass-media că focul a fost izolat și nu se mai poate extinde.”

„Am văzut fumul de la Tărtășești, de la aproximativ 30 de kilometri de București. ”

Amintim că în această după-amiază a izbucnit un incendiu puternic în zona de nord a Capitalei (aproape de aeroportul Băneasa), într-o zonă în care se află clădiri de birouri și depozite.

A fost transmis şi mesaj Ro-alert pentru populaţie, prin care cei care locuiesc în zonă sunt sfătuiţi să închidă geamurile, iar şoferii să evite zona, pentru ca autospecialele de intervenţie să poată ajunge cât mai repede la intervenţie.

VIDEO. Vlad Ionescu, despre incendiul din Băneasa, de la fața locului: 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu