Skip to main content

Mirela Vaida, înapoi la Acces Direct. Anunțul Antenei, la o zi după ce Simona Gherghe a renunțat la emisiune

 
Mirela Vaida, înapoi la Acces Direct. Anunțul Antenei, la o zi după ce Simona Gherghe a renunțat la emisiune

Mirela Vaida revine la cârma Acces Direct, din toamnă. După ce ieri, Simona Gherghe a anunțat că nu va mai prezenta Acces Direct, astăzi Antena 1 a anunțat, deja, înlocuitoarea. Nu este vorba despre Cristina Cioran, gazda de până acum a emisiunii. Nici ea nu va mai prezentatoare din toamnă. 

Noua prezentatoare, din sezonul următor, va fi Mirela Vaida, care nu e străină de emsiunea Antenei. Vaida a mai prezentat Acces Direct din primăvara lui 2017 până la începutul lui 2018, când Simona Gherghe revenea din concediul de maternitate. 

Acum Mirela Vaida se întoarce din concediul de maternitate ca moderatoare Acces Direct.

Publicitate

În ultimul sezon, Simona Gherghe - plecată într-un nou concediu de maternitate, pentru cel de-al doilea copil - a fost înlocuită de actrița Cristina Cioran.

„Am primit cu surprindere şi bucurie propunerea de a fi noul prezentator Acces Direct! Eram pregãtitã şi îmi doream de ceva timp sã mã întorc la viaţa profesionalã, la emisiunile live, la adrenalina pe care televiziunea şi, mai ales, emisiunile zilnice, ţi le oferã!”, a spus Mirela Vaida. 

Simona Gherghe, aflată în concediu de maternitate, a anunțat ieri pe Facebook că nu va mai reveni în postura de prezentatoare a emisiunii Acces Direct.  

„Misiunea mea la Acces Direct s-a încheiat”, spunea ieri Gherghe pe Facebook. 

Mirela Vaida a mai prezentat două emisiuni la Antena 1: „2k1” (2017) și „Totul pentru dragoste” (2018)

Citește și: 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu