Skip to main content

Mitingul Diasporei, ora 22.00: Aceeași Jadarmerie, altă abordare. Sânge la TVR 1. Mama Luizei la România TV

 
Mitingul Diasporei, ora 22.00: Aceeași Jadarmerie, altă abordare. Sânge la TVR 1. Mama Luizei la România TV

Ora 22.00. Mii de oameni sunt în stradă. Mitingul se apropie de ora pânâ la care are autorizație, 22.15. Cum se vede mitingul pe TV?

Ca și la ora 21.00, la TVR 1, post public de televiziune, Mitingul Diasporei din Piața Victoriei nu există. Pe post este un film cu secvențe pline de sânge. Un serial.

România TV își menține subiectul principal. În seara în care zeci de mii de oameni sunt în stradă, postul de știri vorbește despre Cazul Caracal. La ora 22.00, în direct la România TV intră mama Luizei, una dintre fetele despre care Gheorghe Dincă a declarat că a ucis-o.

Burtiera principală de la RTV: "Indicii familiei că Luiza este în viață."

Aceeași Jandarmerie, o nouă abordare

Aceasta este burtiera de la Digi 24, post care remarcă diferența majoră de abordare a Jandarmeriei, în comparație cu ce s-a întâmplat anul trecut.

Jandarmeria a avut chiar un punct de informare, unde presa primea, din oră în oră, date despre ce se întâmplă în Piața Victoriei.

Mitingul este principal subiect și la B1 TV (cu studio în piață, cu Tudor Mușat moderator și Rareș Bogdan unul dintre invitați).

GALERIE FOTO. Posturile TV și Mitingul Diaspora, la ora 22.00

Publicitate

Citește și: Posturile TV și Mitingul Diasporei, ora 21.00: Pe TVR 1, mitingul nu există LIVE. Pe România TV, subiectul principal e Cazul Caracal

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Chiar m-au dezamăgit haştagienii aseară, la 10 august 2.0. De unde se jurau pe roşu că o să fie un sfert de milion, de-abia s-au strâns vreo 15-20k, de n-au ajuns nici măcar pentru o beculeală dintr-aia de-a lor cu flash-urile de la smartfoane.

    Asta e, şi-or fi luat şi boţii de pe feisbuc concediu, înainte să ajungă la /dev/null/ de epuizare.
  • Foarte putini protestatari la mitingul diasporei,ei estimau aproximativ 250.000 de romani,ma asteptam sa fie un esec ,fiindca Dragnea e la puscarie si multi nu au mai iesit!
  • Se pare ca acest miting nu intereseaza pe nimeni. Se va tine in fiecare an pe 10 august? Daca se intampla ceva important pe 18 ianuarie sau 29 martie, ei vor astepta sa vina 10 august sa se exprime public?
  • Ce "milie milica", te supara adevarul ? Noul serial romanesc de la "Kanal D" si cel de la "Antena 1", "Mangalita" nu sunt copiate dupa serialul cu mare audienta "Las Fierbinti" ?
    Cu primar, cu politist, cu tarani...

Trimite un comentariu