Skip to main content

Publicis, noua agenţie de creaţie a brandurilor OLX, Autovit.ro şi Storia.ro

 
Publicis, noua agenţie de creaţie a brandurilor OLX, Autovit.ro şi Storia.ro

OLX a bătut palma cu o nouă agenţie de comunicare. Publicis România va gestiona, de la 1 august, comunicarea pentru toate brandurile din grupul OLX România: OLX, Autovit.ro şi Storia.ro, informează reprezentanţii companiei.

Publicitate

Publicis România se va ocupa de creaţia, strategia, digitalul şi BTL-ul celor trei marci din portofoliul grupului OLX.

Agenţia a fost selectată printr-un pitch care a durat trei luni.

Cele două companii au mai lucrat şi până acum împreuna, însă la nivel mai mic. Publicis România s-a ocupat, din 2017, de comunicarea pentru Storia.ro, o platformă specializată în vânzări şi închirieri.

Mihnea Gheorghiţă, Copywriter - Publicis:

„Am făcut cunoştinţă cu echipa OLX în 2017, la câştigarea pitch-ului Storia.ro. După primul meeting, am avut un moment Freddie Mercury şi i-am zis lui Cosmin Anghel la ieşire: „dacă în 2-3 ani nu luăm tot, e fix vina noastră. Eu vreau să lucrez cu oamenii ăştia”.

Autovit.ro este o platformă online destinată vânzării şi cumpărării de maşini noi şi second-hand, de 19 pe piaţa de profil. Storia.ro este site-ul de anunţuri pe segmentului imobiliar, lansat în luna august 2016.

Grupul OLX este prezent în 35 de ţări şi are peste 5.000 de angajaţi

Miruna Baias, Strategic Planner - Publicis:

„Cred că ce stă la baza succesului OLX şi a succesului nostru în pitch-ul de acum e ordinea clară: viziune şi apoi obiective. Cele două briefuri şi forma în care au fost cerute rezolvările (campanie completă şi doar strategie) ne-au dat de înţeles de la început că oamenii ăştia chiar au know-how de pitch şi că avem de câştigat un client foarte mişto. De acolo a fost simplu: noi ştim că putem gândi departe, iar OLX Group poate ajunge acolo.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cosmin Cosmin
    *brandurilor

Trimite un comentariu

sus