Skip to main content

Radio Guerrilla vrea și pe TV. Reprezentanții postului cer licență la CNA

 
Radio Guerrilla vrea și pe TV. Reprezentanții postului cer licență la CNA

Și în on-air, dar și pe TV. Societatea Radio Guerrilla SRL, care operează postul cu același nume, vrea să lanseze și o televiziune - Radio Guerrilla TV.

Publicitate

În aces sens, societatea a solicitat Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) o licență audiovizuală. Cererea va fi discutată în ședința publică de mâine, chiar în prima parte a zilei. 

Ca procedură, atunci când se solicită o licență, reprezentanții Radio Guerrilla trebuie să vină în fața membrilor CNA cu un proiect al viitorului post TV, care să includă și o grilă de programe și un plan de investiții. 

Pentru ca postul să primească o licență, e nevoie de votul a cel puțin șase membri CNA. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Neo-marxistii interzic televiziunile:))) greu cu invidia. E cel mai bun post de radio de departe. Conținut, calitate, umor. Mai lăsați umorul de zu de la rock.
  • @Pentru Conformitate: stii care este partea cea mai proasta la atitudinea voastra kaghebista? Ca voi nu va dati seama ca asta este realitatea, ca toti ascultatorii vechi si adevarati ai Radio Goarna PSD Guerrilla fug spre alte radiouri pentru ca a devenit mai propagandist ca Scanteia. Iar voi in loc sa opriti acest churn, dati vina pe conspiratii, extraterestii, mafia, martieni, statul paralel si Soros. Cand va veti trezi, va fi prea tarziu. Acum ne puteti balacari in cel mai pur stil kaghebist pe mine, pe cei care comenteaza pe aici, dar, va zic, ar trebui sa vedeti realitatea.
  • Nu exista Antena 3? La ce mai trebuie si Radio Goarna PSD Guerrilla la tv? Activistul rosu Mihai Dobrovolski sa faca propaganda si pe tv? E destul Gadea si Mirbea Badea.
  • Ca nu aveam destul de multe TONOMAT TV,mai trebuia inca unul,ca de ,trebuie sa fie multe ,unul pe cap de vaca furajata,sa de laptic bun...BULGARAS DE COVALACT(pardon,GUERILLA TV,KISS TV,ZU TV,MAGIC TV),PREA BUN ,PREA DE LA TARA..MUUUUUUU!

Trimite un comentariu