Skip to main content

Radio Guerrilla vrea şi pe TV. Reprezentanţii postului cer licenţă la CNA

 
Radio Guerrilla vrea şi pe TV. Reprezentanţii postului cer licenţă la CNA

Şi în on-air, dar şi pe TV. Societatea Radio Guerrilla SRL, care operează postul cu acelaşi nume, vrea să lanseze şi o televiziune - Radio Guerrilla TV.

Publicitate

În aces sens, societatea a solicitat Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) o licenţă audiovizuală. Cererea va fi discutată în şedinţa publică de mâine, chiar în prima parte a zilei.

Ca procedură, atunci când se solicită o licenţă, reprezentanţii Radio Guerrilla trebuie să vină în faţa membrilor CNA cu un proiect al viitorului post TV, care să includă şi o grilă de programe şi un plan de investiţii.

Pentru ca postul să primească o licenţă, e nevoie de votul a cel puţin şase membri CNA.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Neo-marxistii interzic televiziunile:))) greu cu invidia. E cel mai bun post de radio de departe. Conținut, calitate, umor. Mai lăsați umorul de zu de la rock.
  • @Pentru Conformitate: stii care este partea cea mai proasta la atitudinea voastra kaghebista? Ca voi nu va dati seama ca asta este realitatea, ca toti ascultatorii vechi si adevarati ai Radio Goarna PSD Guerrilla fug spre alte radiouri pentru ca a devenit mai propagandist ca Scanteia. Iar voi in loc sa opriti acest churn, dati vina pe conspiratii, extraterestii, mafia, martieni, statul paralel si Soros. Cand va veti trezi, va fi prea tarziu. Acum ne puteti balacari in cel mai pur stil kaghebist pe mine, pe cei care comenteaza pe aici, dar, va zic, ar trebui sa vedeti realitatea.
  • "Mihai", nu-ti iei concediu niciodata sau faceti cu schimbul? :))
  • Nu exista Antena 3? La ce mai trebuie si Radio Goarna PSD Guerrilla la tv? Activistul rosu Mihai Dobrovolski sa faca propaganda si pe tv? E destul Gadea si Mirbea Badea.
  • Ca nu aveam destul de multe TONOMAT TV,mai trebuia inca unul,ca de ,trebuie sa fie multe ,unul pe cap de vaca furajata,sa de laptic bun...BULGARAS DE COVALACT(pardon,GUERILLA TV,KISS TV,ZU TV,MAGIC TV),PREA BUN ,PREA DE LA TARA..MUUUUUUU!

Trimite un comentariu

sus