Skip to main content

Cine sunt protagoniștii serialului Mangalița, de pe Antena 1? Postul a anunțat oficial actorii. Nume din „Mondenii”, „Atletico Textila” și „Ai noștri”

 
Cine sunt protagoniștii serialului Mangalița, de pe Antena 1? Postul a anunțat oficial actorii. Nume din „Mondenii”, „Atletico Textila” și „Ai noștri”

Antena 1 aduce o parte din actorii care au jucat în serialele „Atletico Textila”, „Mondenii” sau „Ai noștri”. Postul TV a anunțat oficial cine sunt protagoniștii serialului de comedie „Mangalița”, care va fi lansat în toamnă. 

Este vorba de nume ca Teo Corban („A fost sau n-a fost” sau „Ai noștri”), Alex Bogdan („Mondenii”) sau Nicu Banea. Distribuția viitorului serial a fost anunțată în exclusivitate de Paginademedia.ro încă din luna mai

Publicitate

Lista actorilor din Mangalița. În distribuția serialului sunt peste 60 de nume, a anunțat postul TV. 

 • Teo Corban are rolul principal. Este primarul orașului Mangalița - Stelian Manole. El a câștigat toate alegerile de până acum cu unanimitate de voturi. În prezent, trage sforile să obțină cel de-al optulea mandat consecutiv. A fost prin toate partidele, e uns cu toate alifiile și știe toate șmecheriile. Poate să convingă pe oricine să facă orice și are pe toată lumea la mână cu ceva. Domnu’ Stelu zboară din floare în floare și nu-l deranjează deloc atunci când doamnele află una de alta.
 • Ilona Brezoianu - joacă rolul lui Flori, secretara primarului din Mangalița
 • Alex Bogdan este polițistul Sică. Este pedant, îngrijit, foarte atent la el însuși. Mână în mână cu mafia locală, Sică e mai mult omul mafiei decât al statului.
 • Alina Berzunțeanu este contabila Doina Rogojinaru. Doamna Rogojinaru este cea mai în măsură persoană care să trateze deficitul sau surplusul economic, calculând într-o matematică ridicată la puterea și importanța dumneaei tot ce este atașat indispensabilului dosar cu șină.
 • Angel Popescu joacă rolul lui Marcel, soțul Doinei. E groaznic de intimidat de ea și veșnic ținut sub papuc.
 • Andreea Bibiri este dpctoriță și sora Doinei. E îndrăgostită profund de primarul Stelu și e convinsă că e marea dragoste a vieții lui. De cele mai multe ori se preface că nu-i vede aventurile, dar uneori devine foarte geloasă și începe să se poarte ca o nebună.
   
 • Ștefan Pavel hoacă rolul lui Dumitru Bozovici, un tânăr idealist. Este bsolvent de facultate în străinătate, care s-a întors în țară să schimbe ceva. E principial, idealist și vrea să-l dea jos pe primar cu orice preț. Din păcate, nu e foarte pregătit pentru viața reală.
 • Pavel Bîrsan este Tudor, juristul primăriei. Foarte anxios, transpiră abundent când lumea are treabă cu el. Se teme să vorbească prea mult.
 • Nicu Banea este Gabi, nepotul primarului.  Este pe post de șofer, bodyguard și om care-i face toate treburile murdare lui Stelu. E pasionat de tras la sală și de curse de mașini. Deseori nu înțelege ce vrea Stelu de la el. O place în secret pe Ramona.
 • Constantin Pușcașu joaca rolul inspectorului general Corneliu. Obsesiv-compulsiv, tipicar, orgolios, Corneliu nu are simțul ridicolului. Visul lui dintotdeauna a fost să fie funcționar public și își ghidează absolut toată viața după regulile acestora. Se visează un mini-șef și mâna dreaptă a primarului Stelu, dar de cele mai multe ori e cel care cauzează problemele, nu cel care le rezolvă.

Antena 1 a anunțat oficial serialul Mangalița, la începutul acestei luni. Are un script care te duce mai degrabp cu gândul la serialul „Las Fierbinți”. Acțiunea se desfășoară într-o primărie dintr-un orășel fictiv de provincie - Mangalița. În realitate, filmările au avut loc în localitatea Bolintin.

FOTO

 • SICA, STELU SI GABI

Citește și: 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu