Skip to main content

Startup-ul lansat de Matei Psatta ajunge şi în Coreea de Sud. TPS Engage, singura companie cu origini româneşti din proiect

 
Startup-ul lansat de Matei Psatta ajunge şi în Coreea de Sud. TPS Engage, singura companie cu origini româneşti din proiect

TPS Engage, startup-ul românesc axat pe publicitatea din outdoor-ul digital (DOOH), se extinde şi în Asia. În Coreea de Sud, mai exact.

Publicitate

Va fi partea a unui program de localizare, demarat de guvernul din Coreea de Sud.

TPS Engage, proiectul care îl are co-fondator pe publicitarul Matei Psatta, este parte din acceleratorul global Techstars. Anul trecut a obţinut finanţare de la Techstars Dubai, pentru a realiza prima reţea interconectată la nivel global de ecrane digitale indoor şi outdoor.

Startup-ul este singurul cu origini româneşti din proiectul organizat la Seul, fiind selectate doar 40 de companii din întreaga lume.

Programul dezvoltat de Coreea de Sud va asigura suportul tehnic şi financiar pentru dezvoltarea TPS Engage în Asia, în primă fază în Seul, cu scopul stabilirii unei companii cu sediul în Coreea de Sud.

Prima fază a programului durează patru luni, iar în urma deciziei fiecărui startup si a juriului local, companiile vor primi suport şi pentru următoarea perioadă.

Matei Psatta, co-fondator şi CMO TPS Engage:

„Asia a fost dintotdeauna o piaţă extrem de interesantă pentru noi, însă ştiam că avem nevoie de suport local pentru a ne putea dezvolta cu viteza pe care ne-o dorim şi pe care am reuşit s-o atingem în România şi CEE.

Din fericire, Coreea de Sud e în poziţia perfectă pentru a ne oferi acest suport. Urmează o perioadă extrem de interesantă atât pentru noi, cât şi pentru industria de outdoor digital – absolut totul se va schimba în următorii ani.”

Prin intermediul platformei, utilizatorii pot demara campanii publicitare pe mediile Digital Out Of Home (DOOH), indiferent de oraşul sau ţara în care sunt instalate ecranele fizice, spunea Matei Psatta anul trecut, într-un interviu pentru Paginademedia.ro.


Citeşte şi: Povestea publicitarului Matei Psatta şi o finanţare din Dubai. Ne propunem să devenim acest Google ADS sau Facebook ADS pentru panotajul digital


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Duru Duru
    Da' ce e aia "proof-reading"? raducioiule, tu esti? Cum uita unii limba romana. Cica sunt profesionisti daca folosesc englezisme, da' le cam pute gura si nici nu stiu cum ii cheama daca n-au telefonu smart in mana!
  • Mihai Mihai
    Este pentru a 30-a oara cand intreb: chiar nu este nimeni care sa faca proof-reading pe acest site? Care se doreste si profesionist... ce este aia "comanie"? Este si in titlu, adica foarte usor de vazut. Si, daca vreau sa fiu "mai mult decat corect", nu exita "guvernul Coreei de Sud" ci "guvernul Republicii Coreea de Sud". PS bine ca nu scrieti cu "anceput" sau fara cratime, desi nu este prea tarziu...

Trimite un comentariu

sus