Skip to main content

VIDEO. Dă-i cu Șpriț.ro pân' la ziuă. Antena lansează clipuri-pamflet. Ce își propune cu campania RO-Break

 
VIDEO. Dă-i cu Șpriț.ro pân' la ziuă. Antena lansează clipuri-pamflet. Ce își propune cu campania RO-Break

VIDEO. "Vezi că ne-au oprit factura la Șpriț! Ai plătit șprițul Cred că ne-au oprit ăștia șprițul!" Ce să fie, ce să fie? La ce să fie reclama care promite că "De azi poți să bei Șpriț direct de la chiuveta din bucătăria ta?"

Publicitate

Este un clip pamflet, parte a unei campanii Antena 1. RoBreak este numele campaniei.

Ce își propune campania? 

"Propune un nou format de divertisment, gândit special pentru pauzele de publicitate: o serie de spoturi video pamflet care abordează într-un mod subtil probleme, obiceiuri sau comportamente ale românilor", a explicat pentru Paginademedia.ro Cristina Jura, director de marketing Antena Group.

Efectele?

Au fost și telespectatori care "au luat de bună" reclama și au vrut să se contecteze, mai ales că pamfletul promitea:  "Fă o cerere și poți fi conectat la conducta de șpriț a orașului, iar o echipă îți montează noii robineți".

Un al doilea spot merge pe relația copiilor cu tableta și telefonul mobil. Cum îi poți "rupe" de acolo? Îți comanzi o "Social Mask".

Mai multe detalii despre campanie, în răspunsurile directorului de marketing al Antenei 1. Vor urma și alte clipuri.

Campania este dezvoltată împreună cu Agentia Three, creative director Andrei Tripsa & copywriter Sabin Staicu.

Înainte de răspunsuri, clipurile:

VIDEO 1. Șpriț - Veselie pentru comunitate

 

VIDEO 2. Social Mask

Răspunsurile Antenei 1, pe larg:

Paginademedia.ro: Ce urmareste aceasta campanie?

Cristina Jura: Campania RO Break propune un nou format de divertisment, gândit special pentru pauzele de publicitate: o serie de spoturi video pamflet care abordează într-un mod subtil probleme, obiceiuri sau comportamente ale românilor.

Paginademedia.ro: Cum a pornit campania?

Cristina Jura: Antena 1 este una dintre cele mai mari platforme de divertisment de pe piață. Cea mai mare, dacă vorbim de business-uri de media 100% românești. Ideea campaniei, de a oferi divertisment și în pauzele de publicitate, a decurs cumva firesc, fiind o extensie a ceea ce face Antena 1 zi de zi.

Paginademedia.ro: De ce ati mers pe aceste executii: sprit.ro și SocialMask?

Cristina Jura: Compania Șpriț si Social Mask sunt primele doua execuții dintr-o serie mai ampla. Alegerea de a deschide cu ele această campanie a fost determinată de timingul lansării. Compania Șpriț se potriveste perfect pentru zilele toride de vară, iar Social Mask vine în contextul începerii școlii.

Paginademedia.ro: V-a contactat lumea sa comande masti sau sa se aboneze la sprit.ro :) ?

Cristina Jura: Reacțiile pe care le-am primit au fost peste așteptările noastre. Ne-a bucurat foarte mult feed-back-ul telespectatorilor și al internauților. Și, da, am avut și surprize, oameni care erau foarte interesați în a contacta Compania Șpriț :)

Paginademedia.ro: Cine au fost creativii din spate? Intern sau extern, cu o agentie?

Cristina Jura: Am dezvoltat campania de brand împreună cu Agentia Three, creative director Andrei Tripsa & copywriter Sabin Staicu.

Paginademedia.ro: Va fi o campanie long term? Cat va fi difuzata? Vor urma si alte executii? Sunt date doar pe Antena 1 sau si pe alte posturi din grup?

Cristina Jura: RoBreak este un nou format de divertisment gandit special pentru pauza publicitara. Urmeaza si noi executii, care se vor continua si pe parcursul anului viitor, difuzate atat pe Antena 1 cat si pe statiile din grup.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu