Skip to main content

VIDEO. Noul promo Vocea Romaniei. Conceptul: concurentii de acum au crescut cu noi! Un editor Click, actor in spot

 
VIDEO. Noul promo Vocea Romaniei. Conceptul: concurentii de acum au crescut cu noi! Un editor Click, actor in spot

VIDEO. Concurentii de acum au crescut cu noi. Concurentii de acum sunt copiii care visau sa ajunga aici. Este conceptul promo-ului pentru noul sezon Vocea Romaniei, care va fi difuzat in toamna de Pro TV.

Publicitate

In promo joaca si Anca Bejan, editor coordonator Click Ghid TV si Daniel Filipescu, bariton la Opera Romana.

Anca Bejan - care este si actrita - a povestit pentru Paginademedia.ro cum a ajuns sa joace in clip (promo-ul, la finalul articolului):

"Merg la tot felul de castinguri, sunt inscrisa la agentii de specialitate. Fac asta - ca toti actorii tineri - inca din primul an de facultate. Am participat, in urma cu zece zile, la un casting prin agentia New Media Casting".

"Au fost doua zile de filmare si o echipa cat la un film", a povestit Anca Bejan. "Am fost impresionata, stiu ce inseamna o filmare, am participat si la altele, o pot compara. A fost o experienta foarte placuta", a completat ea, pentru Paginademedia.ro.

In spot, Anca Bejan joaca rolul mamei unei fetite care creste si ajunge, din telespectatoare "aspiranta", concurenta la Vocea Romaniei, de pe Pro TV.

Rolul tatalui este interpretat de Daniel Filipescu, bariton la Opera Romana.

Promo-ul a fost filmat in doua zile. O parte din filmari au avut loc la Studiourile Atlantis. In cea de-a doua zi, s-a filmat la Studiourile Kentauros, acolo unde este si platoul de la Vocea Romaniei.

Jurnalista si actrita

Anca Bejan este editor coordonator Click Ghid TV, care apare cu ziarul Click in fiecare vineri. In ultimii ani, s-a inscris si la actorie.

Anul trecut, a absolvit actoria, la UNATC Bucuresti, la clasa profesorului conf. univ. doctor Puiu Serban.

Joaca in spectacolul "Lucruri pe care le stiu ca fiind adevarate", de Andrew Bovell, la Teatrul Arte dell Anima din Bucuresti. Un spectacol in regia Puiu Serban, in care joaca alaturi de fostii colegi de la UNATC: Raluca Ghervan, Irina Noapteş, Adelina Toma, Vlad Linţă, Dorin Enache, Claudian Şiman.

VIDEO. Promo-ul noului sezon Vocea Romaniei:Cum a ajuns in spot?

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ny Ny
    Reclama e inspirată de la Eurovision. Exact așa a început Eurovisionul, au luat absolut totul de la acel intro, TOT. Niște copiatori.
  • Ny Ny
    Reclama e inspirată de la Eurovision. Exact așa a început Eurovisionul, au luat absolut totul de la acel intro, TOT. Niște copiatori.
  • An An
    Ce ciudat e sa fie Brenciu aici...din nou...dar fara o pauza de la X Factor...asta a facut si Antena cand a strans jumate de ProTv la plecarea Monei Seagall si nu a reusit decat cu Chefii sa fie in top si cu ei dupa schimbarea a 2 sau 3 formate internationale...si poate si cu Nea Marin...

Trimite un comentariu

sus