Skip to main content

Vodafone și UPC au încheiat oficial procesul de achiziție. Ce se va întâmpla cu brandul UPC

 
Vodafone și UPC au încheiat oficial procesul de achiziție. Ce se va întâmpla cu brandul UPC

Vodafone România anunță că, de la 1 august, a preluat oficial compania de cablu UPC România. Tot astăzi, și abonații UPC au fost informați, printr-un mesaj, de finalizarea acestei tranzacții. 

Publicitate

Anunțul vine după aprobarea Comisiei Europene privind preluarea de către Vodafone Grup a operațiunilor Liberty Global în România, Germania, Cehia și Ungaria, într-o tranzacție de 18,4 miliarde de euro.

Întrebați ce se va întâmpla cu brandul UPC și daca va urma un proces de rebranding, reprezentanții companiei telecom au răspuns pentru Paginademedia.ro că Vodafone România și UPC vor continua să ofere serviciile și ofertele lor curente pentru moment, dar, cu timpul, brandul UPC va fi integrat complet.

Murielle Lorilloux, CEO UPC și Vodafone România:

„Această achiziție transformatoare creează un partener important pentru servicii de telecomunicații convergente și aduce, totodată, mai multă valoare clienților noștri, facilitând un parcurs ascendent pentru economia digitală a României. De asemenea, acest lucru generează o oportunitate de a deveni un competitor și mai puternic pe piațalocală de telecomunicații.

Angajații UPC și Vodafone au o istorie de premiere de neegalat în țara noastră și chiar în Europa. Sunt încrezătoare că experiența și profesionalismul celor două echipe vor conduce la noi premiere și inovație în ceea ce privește produselede care vor beneficia utilizatorii români”.

Mesajul trimis abonaților UPC. (click pe foto)

  • Mesajul trimis astazi abonatilor UPC

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu