Skip to main content

Amalia Enache, redactor-șef pentru Unica din octombrie

 
Amalia Enache, redactor-șef pentru Unica din octombrie

Jurnalista Pro TV, Amalia Enache, a coordonat ediția de octombrie a revistei Unica, editată de Ringier. Astfel a ieșit o copertă cu trei „Unici”. Este pentru prima dată când revista iese cu trei bărbați pe copertă și a doua oară în istoria de 20 de ani a revistei fără nicio femeie (primul a fost fotbalistul Adrian Mutu, în 2003).

Publicitate

Cei trei care deschid ediția de octombrie a revistei Unica sunt Andi Vasluianu, Smiley și alex Dima. 

Cum a ajuns Amalia Enache redactor-șef pentru o lună? O povestește chiar ea, în paginile revisei, într-un scurt making-of. 

Amalia Enache:

„Povestea ei (ediției - n.r.) începe anul trecut la Gala Unica, pe care am prezentat-o. Raluca Hagiu a avut un moment-surpriză, cu ea la pupitrul știrilor. Am glumit atunci pe scenă și i-am spus că, dacă ea intră pe domeniul meum trebuie să mă lase și pe mine puțin pe al ei.

Publicul din sală a ovaționat, un fel de „Amalia Președinte...pardon, Redactor-șef!”, eu am râs și chiar am uitat apoi. Doar că Raluca n-a luat nicio clipă ca pe o glumă întâmplarea asta și, în tot acest timp, un an e aproape de atunci, a tatonat terenul cu o insistență delicată.”

FOTO. Making of Unica din octombrie

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Smaili seamana cu o baba de la tara care a iesit la poarta sa vada cine mai trece pe ulita. Daca ii pui un batic pe cap, o obtii pe tanti Radita, care o are pe Georgiana, care e maritata cu Doru, care e plecat la munca in Italia, care in sfarsit a reusit sa-si ia ifon 7.
    Ceilalti doi sunt rezistoizi, deci irelevanti.
  • Nu am inteles niciodata farmecul lui Smiley. Chiar si aceasta coperta imi confirma parerea, el este cel mai teatral, cu ochii mijiti.

Trimite un comentariu