Skip to main content

BURTIERĂ LA MINUT. Olandezul sinucis și posturile de știri. Cine a titrat direct "criminalul"? Cine a mers pe "suspectul"?

 
BURTIERĂ LA MINUT. Olandezul sinucis și posturile de știri. Cine a titrat direct "criminalul"? Cine a mers pe "suspectul"?

BURTIERĂ LA MINUT. Cum au tratat posturile de știri sinuciderea olandezului suspectat că a ucis o fetiță din Dâmbovița? Ce au pus pe burtieră? Au respectat prezumpția de nevinovăție?

Majoritatea au pus burtiere cu "suspectul". România TV a titrat, direct "Criminalul". A fost singurul post care a titrat, cu majuscule "Olandezul care a omorât copila s-a sinucis".

Antena 3 a avut cele mai multe burtiere că "ar fi ucis-o". I-a scăpat însă și un "Asasinul Olandez" pe ecran.

Digi 24 a respectat, în burtiere, prezumția de nevinovăție. Toate titlurile menționau că olandezul este "acuzat de crimă". Totuși, prezentatoarea Teodora Tompea a menționat, de două ori că "olandezul care a ucis-o" s-a sinucis.

Realitatea TV și B1 TV au fost cele mai cuminți. O burtieră "îndrăzneață" la B1 TV: "Acel moment când Poliția se bucură că a găsit măcar cadavrul."

GALERIE FOTO. Posturile de știri și olandezul care s-a sinucis.

Publicitate

 

 

BACKGROUND, via News.ro. Fetiţa de 11 ani din localitatea Gura Suţii (Dâmbovița), care vineri nu s-a mai întors acasă de la şcoală, a fost găsită duminică, moartă. Anchetatorii au anunţat că fetiţa a fost ucisă în aproximativ 30 de minute din momentul răpirii.

 

Mihaela Adriana Fieraru a dispărut pe drumul de la şcoală către casă, trupul său, cu urme de violenţă, fiind găsit în nişte tufişuri în afara localităţii.

Principalul suspect este un cetăţean olande care a fost pus sub acuzare de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, pentru omor calificat, agresiune sexuală şi lipsire de libertate în mod ilegal prin răpire. Surse judiciare susţin că cetăţeanul olandez a părăsit teritoriul României înainte ca faţă de el să înceapă procedura penală.

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • La televizor toti ne spun despre cum este in tarile civilizate. Ce aberatii! Pai nu "civilizata" voastra Olanda i-a dat drumul din spital? Unii oameni au un tic verbal cu "tarile civilizate" si il folosesc si acum cand vinovat este sistemul din Olanda.
  • Intrebarile puse de fetele de la stiri (unele dar destule) chestorilor sau comisarilor din cazurile astea sunt incredibil de (cenzurat). Cine le angajeaza pe fetele astea nu le verifica inteligenta sau nu le intreaba ce stiu sa faca sau sa dea niste probe ceva? Exemplu concret e fata de la Realitatea. Una dintre ele nici nu mai conteaza. Nu poti sa pui frate aceeasi intrebare dupa ce omul tocmai ti-a spus raspunsul de vreo 3 ori. Dovedesti ca esti (cenzurat) si (foarte cenzurat) dar probabil ca asta li se spune din redactie cine stie sa-l enerveze pe interlocutor si sa aiba breaking news ca politia se rasteste la presa. Chiar e usa deschisa in studiourile alea intra oricine? Toti dau in politicieni si parlamentari ca-s vai mama lor dar despre ce e in presa e codul tacerii.

Trimite un comentariu