Skip to main content

Gimnasta Andreea Răducan este „Fata de Aur”, un nou documentar pe HBO

 
Andreea Răducan
Andreea Răducan

„Fata de Aur”, un documentar despre evoluţia uneia dintre cele mai mari gimnaste ale României, Andreea Răducan, va fi difuzat luna aceasta pe HBO şi HBO GO.

Publicitate

Premiera „Fata de aur”, documentar semnat de Adrian Robe, Denisa Morariu-Tamaş, va fi pe 26 septembrie atât pe postul HBO (de la 21.45), cât şi pe platforma HBO GO.

„Documentarul dezvăluie cealaltă parte a medaliei, trauma şi eforturile, munca grea şi durerea din spatele unei medalii de aur şi a prestigiului unui campion”, spune HBO în prezentarea proiectului.

Pe scurt despre documentar:

„Şi-a sacrificat copilăria ca să devină campioană olimpică şi, când a reuşit să câştige medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Sydney din 2000, aceasta i-a fost luată după trei zile deoarece a fost depistată pozitiv cu o substanţă de dopaj găsită într-o pastilă de răceală pe care doctorul ei i-o dăduse cu câteva minute înainte să participe la competiţie.

După 15 ani, Andreea se confruntă cu cea mai dură luptă împotriva oamenilor care au înşelat-o în timp ce încearcă să-şi recupereze medalia şi, în acelaşi timp, demnitatea.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus