Skip to main content

Grila de Toamnă la Antena 1. Pe ce producţii pariază postul. Antenei îi lipseşte toamna aceasta factorul X

 
Grila de Toamnă la Antena 1. Pe ce producţii pariază postul. Antenei îi lipseşte toamna aceasta factorul X

GRILĂ. Weekendul acesta, Antena 1 dă startul grilei de toamnă. Cum va arăta grila? Cum sunt programate emisiunile? În ce zile?

Publicitate

Paginademedia.ro vă prezintă grila Antenei 1, pe programe, zile şi ore.

Înainte, câteva idei:

  • Trei emisiuni deja consacrate, Chefi la Cuţite, Te cunosc de undeva şi iUmor, sunt şi în toamnă. Noutatea şi pariul din acest sezon este noul serial semnat de Ruxandra Ion, Sacrificiul, care a fost programat cu două difuzări pe săptămână.

Vezi un fotoreportaj Paginademedia.ro cu actorii din Sacrificiul, aici

  • Dacă Chefii şi Te cunosc de undeva îşi păstrez zilele „tradiţionale” de difuzare, luni şi marţi, pentru cooking show, respectiv sâmbătă pentru Te cunosc de undeva, Antena 1 testează o nouă zi de difuzare pentru iUmor.
  • Emisiunea jurizată de Cheloo, Delia şi Mihai Bendeac va fi vinerea, programată la bătaie cu talent-show-ul Vocea României, de pe Pro TV.
  • Amintim că Antena 1 mai are un titlu pe care nu l-a anunţat încă. Este vorba despre noul serial de comedie Mangaliţa. De menţionat că, după structura actuală a grilei, doar seara de duminică a rămas neacoperită, de luni până sâmbătă fiind deja programate emisiuni şi seriale.
  • O altă „noutate” este că, pentru prima dată în şapte ani, toamna aceasta Antena 1 nu va avea Factorul X. Formatul este „la sertar”, întrucât Antena 1 încă mai deţine licenţa emisiunii, însă nu se ştie când sau dacă se mai face. Cert este că Antena 1 nici nu a anunţat începerea preselecţiilor, iar producţia unui sezon începe cu cel puţin şase luni înainte de lansarea propiu-zisă.
  • Amintim şi că show-ul are un jurat în minus, după ce Horia Brenciu s-a întors la Pro TV, în juriul Vocea României.

Paginademedia.ro a solicitat un punct de vedere Antenei 1 legat de situaţia emisiunii, dacă se mai face sau în ce stadiu de producţie este noul sezon, însă până la publicarea acestui articol nu am primit niciun răspuns.

Totodată, amintim că Paginademedia.ro a anunţat încă din luna februarie că X Factor nu se va mai face.

Grila de toamnă a Antenei 1, pe zile:

Luni

  • Chefi la Cuţite, de la 20.00, din 9 septembrie

Marţi

  • Chefi la Cuţite, de la ora 20.00

Miercuri

  • Sacrificiul, de la ora 20.00, din 11 septembrie

Joi

  • Sacrificiul, de la ora 20.00

Vineri

  • iUmor, de la ora 20.00, din 13 septembrie

Sâmbătă

  • Te cunosc de undeva, de la ora 20.00, din 7 septembrie

Duminică

Nu au anunţat încă nicio producţie. Momentan, sunt doar filme.

Citeşte şi: La revedere, X-Factor! După şapte ani, Antena 1 nu va mai difuza show-ul. Istoria tumultoasă a emisiunii


Citeşte şi: Grila de toamnă la Pro TV. MasterChef, patru zile pe săptămână. Profu' se vede marţea, după Las Fierbinţi

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vasy Vasy
    Banii grei se duc în fundul lui Gâdea, Badea, Ciuvică, și propaganda a3... nu pe "divertismentul" a1 cu Nea Marin, Liviu Vârciu, și alte "mega-vedete" muritoare de foame în viața reală.
  • Doru milogu Doru milogu
    Mangalita va fi dupa miezul noptii.
  • mircea mircea
    Mare greseala ca pun iUmor la concurenta cu Vocea. Intr-adevar, iUmor atrage probabil cel mai mult public tanar din toate emisiunile din grila Antenei. Dar daca ii pui pe telespectatori sa aleaga intre iUmor - toate prestatiile apar pe YouTube imediat dupa difuzare - si Vocea - unde apar prestatiile pe YouTube, dar fara comentariile de dupa, ceea ce e zero barat pentru ca alea sunt spuma de fapt, e cam evident ce o sa urmareasca fanii emisiunilor respective la TV si ce or sa vada pe net. Exclud din discutie posibilitatea de a vedea emisiunile intregi pe AntenaPlay, respectiv Voyo care sunt pe bani sau ProTV Plus (care e o mizerie - nu reusesc sa vad nimic pe platforma respectiva pentru ca orice se incarca extrem de greu, de reclame nu am ce comenta pentru ca e o platforma gratuita si trebuie sa isi scoata cumva parleala). Nu de alta, dar primul impuls daca ai ratat emisiunea X e sa cauti bucatile de pe YouTube.
  • Adrian Adrian
    Dar unde e Mangalița? Nu a iesit cum trebuia si postul s-a decis sa-l tină la sertar? Sa-l dea in Ianuarie? Il promovau pe post. Ziceau ca in curand... Nu intelege nimeni nimic la astia de la Antena.
  • D D
    A aparut postacul antenist care foloseste diferite nume in comentarii pe aici ? Vai de tine...

    "milica", cam "slaba" grila. Doar 3 emisiuni si un serial ? Si degeaba ai "oameni carismatici si multe vedete" daca esti tot pe 2 pe comercial in audiente. Pe stirea cu audientele de joi seara, nimic ? "Pro TV", de 5 ori peste "Antena 1" la tineri:
    https://www.paginademedia.ro/2019/09/audiente-meciul-romania-spania-1-2
  • Valentin Valentin
    Nu știu de ce nu au pus Duminică iUmor !! Va scădea audiențele sunt în competiție cu Vocea României probabil îl vor muta la loc !! În rest Sacrificiul și Chefi la Cuțite vor fi câștigurile Antenei 1 !!
  • D D
    Abea astept sa urmaresc emisiunile preferate
  • Adi Adi
    Eu nu stiu ce ai fumat baiete, insa nu o sa rupa nimic *** asta de "grila".
    Avem Chefii care au cam luat-o si ei la vale, un serial de 2 bani si 2 emisiuni expirate cu aceleasi ciorbe reincalzite de concurenti.
  • Allex Allex
    Emisiuni de forta care “va” nimici. Asta spune totul deapre telespectatorii trustului Intact. Putin amuzant..
  • mile mile
    putine productii si bune , fara lalaituri , mult mai putine cheltuieli , dar insa emisiuni cu oameni carismatici si multe vedete , astea lipsesc de la celelalte posturi , maia morgenstein , adriana trandafir , rilea , liviu varciu, copot , monica anghel sunt vedete adevarate in meseria lor , epic
  • marian marian
    Razvane asa ai zis si in toamna si pe urma ai vazut ce sa intamplat vom vedea ce va fi in curand
  • Răzvan Răzvan
    O grila perfecta ! Emisiuni de forta care va nimici concurenta! Succes "Antena1" cu grila de toamna! Felicitari!

Trimite un comentariu

sus