Skip to main content

Jurnalista Alice Iacobescu, la PaginademediaLIVE

 
Jurnalista Alice Iacobescu, la PaginademediaLIVE

Jurnalista Alice Iacobescu, demisionară de la postul Digi24, este invitata lui Petrișor Obae, la PaginademediaLIVE.  

Publicitate

Alice Iacobescu s-a despărțit de Digi24 după șapte ani la pupitrul postului de știri, după cum Paginademedia.ro a anunțat în premieră AICI.

„Consider că este momentul să fac o schimbare și, în mod cert, o să fie o schimbare de substanță. Îmi doresc foarte mult să fac jurnalism, jurnalism de calitate, și sunt convinsă că voi reuși să fac asta și de aici încolo. Voi vedea sub ce formă”, a declarat jurnalista pentru Paginademedia.ro. 

„În acest moment, nu știu unde mă duc, dar știu ce am de oferit”, a mai adăugat jurnalista. 

Interviul va fi difuzat LIVE din studioul Paginademedia, în jurul orei 17.00

Carte de vizită

Lucrează în media de peste 20 de ani. Și-a început cariera în televiziune la Tele 7 abc, a lucrat apoi la BBC World Services (96-99). În Intact a lucrat mai bine de 11 ani, dintre care patru ani la Antena3, de când s-a lansat postul (iunie 2005).

În anul 2012 a renunțat la Antena 3, unde realiza Săptămâna de știri, pentru noul proiect Digi24. S-a alăturat Digi24 cu o lună înainte de lansare, pe 1 martie 2012.

Citește și: 

Demisie importantă la Digi24. Cel mai acid jurnalist al stației părăsește televiziunea

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Ce prostii scrieti, andrei si gigi24! A.I. este o jurnalista excelenta, iar psdeilor poftiti in emisiune orice alt om normal din tara asta le-ar fi pus masa-n cap, ea insa avea rabdare si eleganta cu ei, cu toate ca *** ***
  • Pe final devenise multa prea lingusitoare cu opozitia si gratuit agresiva cu oricine din psd. Europa FM o sa se reprofileze din nou in non politic pt ca politica fara dragnea nu mai e asa trendy. Nu stiu cine o sa o primeasca pe Alice. Poate echipa de comunicare usr / usr bucuresti / usr sector */ sau sa candideze la primarie din partea pnl.
  • Poate ne spune A.I. cine a adus-o si cine a sustinut-o la Digi24. Macar acum, cand ultimii mohicani sunt alungati cu coada intre picioare din Digi, ar fi frumos sa rememorize perioada de inceoput a proiectului,

Trimite un comentariu