Skip to main content

Familia Iorgulescu către presă: Vă rugăm nu mai insistați cu apeluri către personalul medical

 
Familia Iorgulescu către presă: Vă rugăm nu mai insistați cu apeluri către personalul medical
Mario Iorgulescu | Foto: Facebook

Scrisoare către presă din partea familiei Gabriela și Gino Iorgulescu, după accidentul în urma căruia fiul acestora, Mario, intrat pe contrasens, a ajuns în stare gravă la spital, iar un tânăr a decedat.

Publicitate

Familia Iorgulescu face apel la presă să nu se mai facă presiuni pentru a afla starea tânărului.

"Situația dramatică a fiului nostru ne determină, însă, să rugăm reprezentanții mass-media, care vor să afle informații referitoare la starea lui de sănătate, să nu mai insiste cu apeluri către personalul medical", se arată în scrisoare către presă.

"Când vom avea date elocvente privind starea de sănătate a fiului nostru, noi, cei din familie, le vom comunica presei."

Comunicatul familiei Iorgulescu, integral:

Conducerea și personalul medical al spitalului Universitar de Urgență Elias a dovedit în aceste zile și ore dramatice, în care timpul este crucial, o imensă responsabilitate și un devodament cu adevărat extraordinar.

Momentele grele prin care trece familia noastră, situația dramatică a fiului nostru ne determină, însă, să rugăm reprezentanții mass-media, care vor să afle informații referitoare la starea lui de sănătate, să nu mai insiste cu apeluri către personalul medical. Este o rugăminte a noastră, a familiei, și către conducerea spitalului de a păstra discreția în aceste ore atât de grele pentru noi toți.

Când vom avea date elocvente privind starea de sănătate a fiului nostru, noi, cei din familie, le vom comunica presei.

Cu recunoștință,
Gabriela și Gino Iorgulescu.  

Mario Iorgulescu a fost internat duminică în Spitalul Elias din Capitală, în urma unui accident grav produs la ieșirea din București, în urma căruia celălalt șofer a murit.

Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, care se deplasa duminică dimineață cu un autoturism marca Aston Martin pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc, informează Digi24 care citează Mediafax

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • sunt convins ca mario asta nu are nici pe dracu. il tin ascuns pe perfuzii pe vitamine pana mai uita lumea de faptul ca beizadeaua a comis un omor din culpa si ca trebuie trasa la raspundere. Gino, totusi, baiatul matale A UCIS UN OM!!!!!!
  • Doamne ferește să te întâlnești în circulatie cu astfel de *** crescuți în puf , fără responsabilităti si care au impresia ca totul li se cuvine
  • adica nu mai insistati bai astia din presa ca nea Iorgulescu incearca sa i scoata prafu de pe toba baiatului :))
  • "să nu mai insiste cu apeluri către personalul medical" = nu mai intrebati ce substante se gaseau in sangele fiului nostru, acum incercam sa-l scoatem din tara pentru tratament, desigur.
  • Nu vreti sa stiti ce presiuni s-au făcut toată ziua de duminică prin redacții ca stirea sa intre ,,cum trebuie,,!

Trimite un comentariu