Skip to main content

Familia Iorgulescu către presă: Vă rugăm nu mai insistaţi cu apeluri către personalul medical

 
Mario Iorgulescu | Foto: Facebook
Mario Iorgulescu | Foto: Facebook

Scrisoare către presă din partea familiei Gabriela şi Gino Iorgulescu, după accidentul în urma căruia fiul acestora, Mario, intrat pe contrasens, a ajuns în stare gravă la spital, iar un tânăr a decedat.

Publicitate

Familia Iorgulescu face apel la presă să nu se mai facă presiuni pentru a afla starea tânărului.

"Situaţia dramatică a fiului nostru ne determină, însă, să rugăm reprezentanţii mass-media, care vor să afle informaţii referitoare la starea lui de sănătate, să nu mai insiste cu apeluri către personalul medical", se arată în scrisoare către presă.

"Când vom avea date elocvente privind starea de sănătate a fiului nostru, noi, cei din familie, le vom comunica presei."

Comunicatul familiei Iorgulescu, integral:

Conducerea şi personalul medical al spitalului Universitar de Urgenţă Elias a dovedit în aceste zile şi ore dramatice, în care timpul este crucial, o imensă responsabilitate şi un devodament cu adevărat extraordinar.

Momentele grele prin care trece familia noastră, situaţia dramatică a fiului nostru ne determină, însă, să rugăm reprezentanţii mass-media, care vor să afle informaţii referitoare la starea lui de sănătate, să nu mai insiste cu apeluri către personalul medical. Este o rugăminte a noastră, a familiei, şi către conducerea spitalului de a păstra discreţia în aceste ore atât de grele pentru noi toţi.

Când vom avea date elocvente privind starea de sănătate a fiului nostru, noi, cei din familie, le vom comunica presei.

Cu recunoştinţă,
Gabriela şi Gino Iorgulescu.

Mario Iorgulescu a fost internat duminică în Spitalul Elias din Capitală, în urma unui accident grav produs la ieşirea din Bucureşti, în urma căruia celălalt şofer a murit.

Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, care se deplasa duminică dimineaţă cu un autoturism marca Aston Martin pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc, informează Digi24 care citează Mediafax.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    sunt convins ca mario asta nu are nici pe dracu. il tin ascuns pe perfuzii pe vitamine pana mai uita lumea de faptul ca beizadeaua a comis un omor din culpa si ca trebuie trasa la raspundere. Gino, totusi, baiatul matale A UCIS UN OM!!!!!!
  • Liliana Pradatu Liliana Pradatu
    Doamne ferește să te întâlnești în circulatie cu astfel de *** crescuți în puf , fără responsabilităti si care au impresia ca totul li se cuvine
  • Radu Radu
    adica nu mai insistati bai astia din presa ca nea Iorgulescu incearca sa i scoata prafu de pe toba baiatului :))
  • ion ion
    "să nu mai insiste cu apeluri către personalul medical" = nu mai intrebati ce substante se gaseau in sangele fiului nostru, acum incercam sa-l scoatem din tara pentru tratament, desigur.
  • Adi Adi
    Nu vreti sa stiti ce presiuni s-au făcut toată ziua de duminică prin redacții ca stirea sa intre ,,cum trebuie,,!

Trimite un comentariu

sus