Skip to main content

Paula Herlo, jurnalistă România, te iubesc, sunată de Marian Oprișan înainte de emisiunea despre Vrancea

 
Paula Herlo, jurnalistă România, te iubesc, sunată de Marian Oprișan înainte de emisiunea despre Vrancea

Cum reacționează șeful Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, chiar înaintea unui reportaj România, te iubesc, despre județul Vrancea. 

Jurnalista Paula Herlo a povestit cum a fost sunată vineri chiar de Oprișan, care i-a reproșat că tot ce se face în emisiune este „o manipulare de tip ordinar”, făcută „în campanie electorală”.

Publicitate

Mai mult decât atât, deși jurnaliștii emisiunii au transmis întrebări către Consiliul Judeţean Vrancea încă din luna august, reprezentanții instituției au răspuns abia vineri, cu două zile înainte de difuzarea emisiunii.

Doar că răspunsurile nu au fost trimise doar către Pro TV, așa cum se obișnuiește, ci către toată presa.

Emisiunea de anchete și reportaje de pe Pro TV, România, te iubesc, a revenit în noul sezon cu o serie de materiale despre județele României și felul în care sunt controlate de „stăpâni”. „Județe la stăpâni” este tema noului sezon, cel cu numărul 23. 

Primul județ a fost Teleorman, al doilea Olt, iar în ediția cu numărul trei, difuzată duminică, 29 septembrie va fi despre Vrancea. 

Semnale că materialul Pro TV nu e pe placul conducerii din județ au apărut încă de la începutul săptămânii. 

Un jurnalist din Vrancea, Sebastian Oancea, a postat  pe pagina sa de Facebook un mesaj primit de la un angajat de la primăria unei comune, care povestește că primarul i-a amenințat cu concedierea pe cei care se vor uita la emisiune.

„Am înțeles că la nivel de județ toți funcționarii au fost amenințați că li se va căuta în arhiva browserului dacă au accesat materialul care va fi difuzat duminica asta. Dar noi ne vom uita de acasă”, se menționează în mesajul postat. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Domnul Oprisan sa comportat exact ca un stapan ce este sau se crede !!! O persoana ce nu are nimic de ascuns si nu se simte nu reactioneaza la orice stire sau reportaj .
 • JFK, nu sunt soferul si nici secretara nimanui.
  Am scris niste lucruri nestiute de multa lume.
  Despre modul in care se documenteaza unii jurnalisti.
  Apropo, tu esti cumva presupusul angajat prins de primar ca isi pierdea vremea pe Facebook urmarind promoul la emisiune, in loc sa isi faca treaba pentru care era platit, destul de mult, din bani publici ?
 • Pro tv-ul are pacatele lui si trebuie luate in colimator, dar Paula Herlo este o jurnalista si mi-e ca suntem aproape de Rusia lui Putin unde jurnalistii mor misterios.
 • Mi;to reportajele, deontologeala e maximă, dreptatea e a super-jurnalistilor. Ce te faci insa ca ProTv datoreaza statului vreo 50 milioane euro, datorii sterse pe vremea lui Adrian Sarbu? Sau ce te faci ca datoreaza telespectatorilor explicatii despre plecaciunile in fata Elenei Udrea, comenzi executate la ordin de dl Cristi Leonte, chiar prezentatorul anchetelor emisiunii? Romania, te iubesc!
 • Jumatati de adevaruri. Cum poti pretinde ca "deși jurnaliștii emisiunii au transmis întrebări către Consiliul Judeţean Vrancea încă din luna august, reprezentanții instituției au răspuns abia vineri, cu două zile înainte de difuzarea emisiunii" cand, intr-un ziar local, au aparut pe ziua de 17 septembrie 2019 raspunsurile CJ Vrancea la curiozitatile proteviste. Care, in loc sa se documenteze la institutiile abilitate, a adresat intrebari de genul Care este rata șomajului în județul Vrancea? ( competenta AJOFM) ori Câți asistați social cu drept de muncă sunt în plată? ( competenta Agenției pentru Plăți și Inspecție Socială). Si sa fim sinceri, daca tu administratie locala faci un lucru bun, nu apari la Pro Tv. Daca e ceva de rau, te da Pro TV-ul !
 • Ce se poate spune despre acest subiect, fara sa fie cenzurat de Pagina de media? Asta-i problema, oamenii simpli sunt cenzurati de Social Justice Warriors , in timp ce......

Trimite un comentariu