Skip to main content

Show-ul „The Wall - Marele zid” revine cu sezonul doi, la Antena 1. Când începe

 
Show-ul „The Wall - Marele zid” revine cu sezonul doi, la Antena 1. Când începe

Emisiunea The Wall - Marele zid revine cu un nou sezon, cel cu numărul doi, la Antena 1. Show-ul va fi programat în zilele de miercuri și joi, imediat după serialul Sacrificiul, de la ora 22:15, anunță reprezentanții postului. 

Game show-ul, prezentat tot de Valentin Butnaru, a fost filmat tot în Polonia, la fel ca și primul sezon.

Publicitate

Prima ediție a show-ului produs de Mona Segall a debutat în septembrie 2017, iar datele de audiență au fost sub media postului, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI

Valentin Butnaru, despre noul sezon al show-ului: 

„Am întâlnit concurenți determinați, oameni frumoși, am observat cum legătura dintre coechipieri și încrederea pe care și-o acordă unul altuia pot schimba soarta jocului. Am văzut zâmbete, lacrimi de fericire și decizii curajoase care au schimbat destine.

Experiența acestui show este cu totul și cu totul palpitantă și nu de puține ori m-am găsit atât de cuprins de energia din platou, încât am experimentat alături de concurenți același carusel de sentimente. Cel de-al doilea sezon este spectaculos, așa că vor urma multe seri pline de emoții în fața Marelui Zid.” 

Emisiunea pune la bătaie premii în bani pentru concurenți:

„Câștigurile primului sezon au depășit jumătate de milion de euro”, spune aceeași sursă. 

Despre The Wall

Show-ul este creat de LeBron James, celebrul jucător NBA, alături de Maverick Carter (SpringHill Entertainment) si Andrew Glassman (Glassman Media) împreună cu Universal Television Alternative Studio și distribuit de Endemol Shine Group, The Wall este "o combinație între quiz-show, noroc și strategie".

Bile de culoarea roșie sau verde sunt lăsate dă cadă de-a lungul zidului, iar locul unde se opresc dau câștigul sau pierderea.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Stați calmi cã emisiunea asta și emisiunile de cultură generală se teatralizează pentru rating/audiență , societatea este sceptică cu privire la veridicitatea acestor emisiuni concurs la televizor sau Tembelizor, se regizează , dacã emisiunile includ și realisme atunci chiar e de remarcat , societatea și cei care privesc emisiunile realizează ce este real și ce este teatral însă conceptul acestei emisiuni concurs este și regizat sau concurenților li se indică ceea ce automat concursul este depășit în audiențe de emisiunile canalelor concurente antenei 1 exemplu protv
  • Buna ziua! Am vazut ca exista un formular de inscriere pe site ul Antenei 1 pt emisiunea The wall pe care am incercat sa l completez de mai multe ori dar nu merge in sensul ca nu ma lasa sa aleg un fisier cu poza, rubrica cate este obligatorie pt inscriere.Pt acest sezon s au terminat inscrierile? Astept raspuns.Multumesc.
  • Prezentator de nota 10, emisiunea ok.
    Nedumerirea mea e cum afli ca om obișnuit de aceste emisiuni ca să poți participa/concura, atâta timp cât afli că emisiunea s-a filmat în Polonia cu 1-2 ani în urmă...

Trimite un comentariu