Skip to main content

VIDEO. Cum e promovată Bruynseels, candidata lui Voiculescu, pe posturile lui Voiculescu. E pe locul doi, după Iohannis. La ce? Ştiri cu ea şi la sport!

 
VIDEO. Cum e promovată Bruynseels, candidata lui Voiculescu, pe posturile lui Voiculescu. E pe locul doi, după Iohannis. La ce? Ştiri cu ea şi la sport!

VIDEO. "Bucurie este cuvântul care descrie cel mai bine atmosfera din casa Ramonei Ioana Bruynseels", începe un reportaj despre Ramona Ioana Bruynseels, dat la Observator în august.

Publicitate

Un reportaj în care aflăm că ea este "soţie, mamă, profesionist de carieră şi, mai nou, candidat la Cotroceni" (vedeţi reportajul ceva mai jos).

Reportajul despre latura umană a candidatei umaniştilor a fost pe postul Antena 1. Pe canalul fondat de Dan Voiculescu, despre candidatul partidului fondat de Dan Voiculescu.

Ramona Ioana Bruynseels este o prezenţă constantă şi pe Antena 3, dar şi pe site-ul Antena3.ro. "Candidata umaniştilor, apel la Voluntari", titra o ştire de vineri, de pe Antena 3.

Ramona Ioana Bruynseels a dat, astăzi, unul dintre subiectele zilei, după o gafă în direct. Invitată la postul Digi 24, a spus că " Suntem, împreună cu Rusia, parte a NATO". Ştirea a făcut turul publicaţiilor (dar a fost ocolită de Antena3.ro, site unde candidata espre prezentată în nuanţe pozitive).

Site-ul Antena 3, aproape ziua şi ştirea. CFR, susţinută din tribune de Ramona Ioana Bruynseels

Site-ul Antena3.ro este plin de ştiri despre candidata partidului lui Dan Voiculescu. Nimic din ce face candidata nu scapă.

La o simplă căutare, sunt nu mai puţin de ştiri despre Bruynseels, de când a fost desemnată candidata umaniştilor, pe 8 iunie.

Bruynseels este urmărită peste tot: la Deva (unde are mulţi susţinători), într-un sat din Timiş (unde o sursă de bogăţie este folosită pentru adăpatul animalelor şi spălatul rufelor), în Deltă (unde a vizitat locuri sălbatice) sau la Măgurele (unde prezintă proiectul celui mai mare laser din lume).

Până şi în ştirile sportive i se găseşte loc. "Jucătorii de la CFR Cluj, susţnuţi din tribune şi de Ramona Ioana Bruynseels", titrează o ştire de pe Antena3.ro.

În fapt, ştirea era despre meciul CFR - Slavia (pierdut de clujeni). În ştire - dată şi pe TV - îşi făcea loc şi candidata "Clujenii au fost susţinţi din tribune şi de Ramona Ioana Bruynseels, candidata umaniştilor la prezidenţiale", spunea vocea din off.

Câteva din titlurile ştirilor despre Ramona Ioana Bruynseels de pe Antena3.ro (unele dintre ele, preluate din programe TV de pe Antena 3):

  • Umaniştii strâng semnături pentru Cotroceni. Ramona Bruynseels are numeroşi susţinători în Deva
  • Ramona Ioana Bruynseels atrage atenţia: România e dezamăgită de politicieni
  • Ramona Ioana Bruynseels, candidat la prezidenţiale: „Întotdeauna mi-am dorit să fac lucruri pentru comunitate, să am un impact pozitiv asupra vieţii oamenilor”
  • Satul cu apă minerală la robinet, sursă de bogăţie. Ramona Ioana Bruynseels, candidat la prezidenţiale, caută soluţii pentru localnici

GALERIE FOTO. Ramona Ioana Bruynseels, pe site-ul Antena3.ro

Bruynseels, a două după Iohannis pe Antena 3

Într-un clasament de pe Antena 3, Ramona Ioana Bruynseels este imediat după preşedintele Klas Iohannis. După ce criterii?

"Cât de apreciaţi sunt candidaţii la alegerile prezidenţiale. Klaus Iohannis şi Ramona Ioana Bruynseels, pe primele locuri", spune titlul.

Ce aflăm din text? La ce este a doua umanista?

La numărul de ...aprecieri pe Facebook.

"De departe cel mai apreciat candidat în momentul de faţă este preşedintele Klaus Iohannis care pe contul său de Facebook are aproape două milioane de abonaţi. (...)

Al doilea cel mai apreciat candidat este o femei, Ramona Ioana Bruynseels, candidat din partea umaniştilor. Are atât pagină de facebook. cat şi cont de instagram. Pe facebook, Ramona Ioana atre peste 100.000 de aprecieri în mai puţin de două luni de când şi-a anunţat candidatura.

Candidatul din partea alianţei USR-PLUS este Dan Barna, parlamentarul care se apropie de 100 de mii de likeuri pe Facebook."

Antena 1, în jocul umaniştilor. Reportaj la Observator. "O mamă pentru România"

În "programul" de susţinere a candidatei umaniste a intrat şi Antena 1, cu un reportaj de antologie: "Acasă la Ramona Ioana Bruynseels"

"Soţie, mamă, profesionist de carieră şi, mai nou, candidat la Cotroceni. Este portretul simplificat al Ramonei Ioanei Bruynseels, prima femeie înscrisă în cursa prezidenţială de anul acesta", anunţa prezentatoarea Observatorului de la ora 16, într-o ediţie din luna august.

Urma să aflăm, "ce se ascunde însă în spatele femeii politician care vrea să convingă românii că merită prima funcţie din stat".

Un reportaj cu Bruynseels în mijlocul familiei, la masă, cu copiii, la joacă, în bucătărie, un material în care să vedem latura umană a umanistei.

Un reportaj care se termină - cum altfel - cu o scurtă propoziţie recitată de fata candidatei: "O femeie preşedinte ar fi ca o mamă pentru ţară!"

Soţul e omniprezent, dar e o prezenţă mută. Vorbeşte puţin, dar decisiv: "Pentru mine, e soţia ideală!"

Din reportaj:

  • Bucurie este cuvântul care descrie cel mai bine atmosfera din casa Ramonei Ioana Bruynseels. Deşi aspiră la primul loc în stat, tot în rolul de mamă şi soţie se simte cel mai bine.
  • Pentru mine, e soţia ideală (soţul)
  • Ne bucurăm mult de momentele împreună
  • După ce mă întorc, ambele fetiţe mă roagă să dorm cu ele
  • Pline de viaţă, vesele şi mereu puse pe şotii se ocupă de buna dispoziţie după fiecară etapă a campaniei
  • Dimineţile, când familia se adună în jurul mesei, îi aduc aminte de copilăria petrecută la Cluj, acolo unde a învăţat să dea gust mâncării ca la mama acasă.
  • După şase ani peste ocean şi o diplomă la Harvard, Ramona Ioana Bruynseels s-a întors acasă.
  • Soţul iubeşte la fel România, deşi este britanic
  • Fetele sunt mândre că mama lor ar putea ajunge prima femeie preşedinte din România.
  • O femeie preşedinte ar fi ca o mamă pentru ţară

VIDEO. Reportajul acasă la Ioana Maria Bruynseels

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • păr gelatu' păr gelatu'
    femeia pare normală, dar cînd te uiți mai bine, *** *** cu polonicul și e sustinută de infractori.
    nu, nu sînt dezamăgit, am învățat demult sa privesc dincolo de aparențe!
  • Maria Ciobanu Maria Ciobanu
    ***!
    Cum sa candidezi la prezidențiale susținută da un infractor, care a fost turnător până în '89, mafiot hoțoman din '90 incoace, care a delapidat peste 60 milioane de euro de la statul român?! Acest individ mafiot, Dan Voiculescu, se plimba liber și nu-l trage nimeni la răspundere, căci este susținut de toți ceilalți infractori din ciuma roșie și alde.
    Aceasta Bruynseels, ii crede pe români mai prosti decât ea. Numai că se înșeală, romanii au înțeles ft. bine cum stau lucrurile și nu se vor lăsa manipulați, atât de josnic .
  • didi didi
    eu nu ma mai uit la antene si la romania tv de prin 2012, cred, cand le-am sters din grila. de asta aud de personaje de genul asta in premiera. bruinseel sau cum o cheama... nu stiu ce sanse are sa obtina mai mult de 10 voturi - sotul, parintii, frati, surori. am auzit si declaratia cu rusia si nato...
  • teodor teodor
    Îți spun eu, Adi se fac glume despre pămînt-ul plat că tot îi place individei.
  • eminem eminem
    daca ia 3% sa tina post 42 de zile :D...
  • geo geo
    Degeaba o promoveaza la greu ptr ca duduia nu are nicio sansa !
  • ion ion
    de ce va mirati atat? Voiculescu incaseaza banii si promoveaza pe oricine a platit. e o metoda buna sa ai profit cu trustul care a ajunsa sa aiba o audienta mult mai mica decat avea in urma cu cativa ani. inclusiv A3.
    zilele trecute au fost publicate donatiile membrilor de partid catre partide. erau sume intre 180k si 300k de caciula. daca asta e tariful pentru senator/parlamentar/europarlamentar, probabil ca madam a dat cel putin un milion de ieuro. e o afacere buna, fara nicio munca.
  • marian marian
    Razvane uite ca nu ma abtin , nu am 8 clase ci 1 si jumatate pentru ca nu ma -m mai dus la scoala, cu asemenea oamenii promovati de intact se va distruge tara cu totul de rapa dar ce sa ceri de la voi cei cu cultura geneala de inalt nivel a mai fost unul Osmanovici si mai sunt ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  • Adi Adi
    Va dati seama cate resurse, cati oameni lucrează la această campanie pentru un no-name? Ce inconștient poate sa creada ca are cea mai mica sansa această fosta casieră? Nu ca asta ar fi ceva rau, dar femeia asta este paralelă cu tot ce ne înconjoară. Oare ce glume se fac pe ascuns la Antene? Usor de bănuit.
  • mile mile
    are sustinerea unui trust puternic , vom vedea cate voturi va obtine
  • Andrei Andrei
    E perfect normal sa profite de orice resursă pentru campania electorală.
  • mile mile
    credeti ca doar realitatea are voie sa aibe candidat, au abandonat-o pe veorica
  • Răzvan Răzvan
    Ai face bine sa te abtii de a mai comenta,tu care cred ca nici 8 clase nu ai terminate! "Desteptule" uita-te la Las prajiti ,îti place cand te spala pe creier!
  • marian marian
    Mai spun unii pe aici ca antena promoveaza numai elite, doamne fereste asta este cultura generala la intact

Trimite un comentariu

sus