Skip to main content

VIDEO. Netflix lansează trailerul „The Irishman”, cu Robert De Niro, Al Pacino și Joe Pesci

 
VIDEO. Netflix lansează trailerul „The Irishman”, cu Robert De Niro, Al Pacino și Joe Pesci

Trailerul filmului The Irishman, unul dintre cele mai scumpe producții marca Netflix, a fost lansat. Producția regizată și produsă de Martin Scorsese are premiera pe 27 noiembrie și îi reunește pe actorii cu greutate Robert De Niro, Al Pacino și Joe Pesci. 

Filmul este o saga epică despre crima organizată din America de după cel de-al Doilea Război Mondial spusă prin ochii veteranului de război Frank Sheeran, escroc și asasin plătit care a lucrat pentru unele dintre cele mai cunoscute personaje ale secolului XX.

Publicitate

O poveste care se întinde pe parcursul a câteva decenii, filmul urmărește unul dintre cele mai mari mistere nerezolvate din istoria americană; dispariția legendarului șef de sindicat Jimmy Hoffa și prezintă o călătorie extraordinară prin coridoarele ascunse ale crimei organizate: modul de funcționare, rivalitățile și legăturile cu politica.

The Irishman este o adaptare a romanului biografic „I Heard You Paint Houses”, semnat de Charles Brand, care are la bază o serie de interviuri cu Frank Sheeran (poreclit „The Irishman”), un fost boss al mafiei. „I Heard You Paint Houses” este primul lucru pe care Jimmy Hoffa i l-a spus lui Sheeran. Acesta este un limbaj codificat folosit de mafie, „To paint a house” („A vărui o casă”) înseamnă a ucide.

  • Regizat de: Martin Scorsese
  • Distribuție: Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Harvey Keitel, Ray Romano, Bobby Cannavale, Anna Paquin, Stephen Graham, Stephanie Kurtzuba, Jack Huston, Kathrine Narducci, Jesse Plemons, Domenick Lombardozzi, Paul Herman, Gary Basaraba, Marin Ireland
  • Produs de: Martin Scorsese, Robert De Niro, Jane Rosenthal, Emma Tillinger Koskoff, Irwin Winkler, Gerald Chamales, Gaston Pavlovich, Randall Emmett
  • Scenariu de: Steven Zaillan
  • Director de Imagine: Rodrigo Prieto
  • Production Designer: Bob Shaw
  • Costume Designer: Christopher Peterson, Sandy Powell
  • Editor: Thelma Schoonmaker
     

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu