Skip to main content

Zidul n-a rezistat. Emisiunea The Wall rămâne cu o difuzare pe săptămână

 
Zidul n-a rezistat. Emisiunea The Wall rămâne cu o difuzare pe săptămână

După nicio lună în grila Antenei 1, quizz-show-ul The Wall rămâne cu o ediţie. De săptămâna viitoare, din 2 octombrie, emisiunea difuzată în zilele de miercuri şi joi trece prin schimbări.

Publicitate

Astfel, săptămâna viitoare, în zilele de 2 şi 3 octombrie, Antena 1 a programat reluări ale serialului Mangaliţa, care va debuta duminică, 29 septembrie, cu două episoade.

Din săptămâna următoare, Antena 1 va difuza o zi reluare Mangaliţa, iar o alta va avea The Wall - Marele Zid. Emisiunea Antenei 1 n-a excelat la capitolul audienţă. Producţia a avut cifre la jumătate faţă de MasterChef, aseară, pe publicul comercial. Cele mai recente cifre de audienţă ale emisiunii, AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dana Dana
    Păcat. Mai bine alternează "acces direct" cu "mangalita" . Sa mai curețe programul de mizerii. Asta e, nu este vinovat cel care livreaza lături ci cei care își alimentează creierele cu așa ceva.
  • jk jk
    De parca serialul face cifre mai bune
  • D D
    Cu reluari din "Mangalita", audienta va fi mai mica pentru "Antena 1"...
  • Răzvan Răzvan
    Emisiune nu are audiențe mari dar sunt bune pentru acea ora,sa fim serioși daca pun reluarea serialului "Mangalița" vor avea audiențe mai mari? Eu nu prea cred!
  • marian marian
    Sper ca si serialul de rasa sa nu prinda ma rog asa cum am spus si de sacrificiul lui zavorancei , aceasta copie sa fie la pamant , sa fie un esec ma rog
  • mile mile
    e un lucru bun, trebuie si filme puse la ora aia joi , asa scade masterchef
  •  Expertul Expertul
    Dar cum se poate așa ceva? Micul zid este produs de așa zisa mare producătoare .

Trimite un comentariu

sus