Skip to main content

Zidul n-a rezistat. Emisiunea The Wall rămâne cu o difuzare pe săptămână

 
Zidul n-a rezistat. Emisiunea The Wall rămâne cu o difuzare pe săptămână

După nicio lună în grila Antenei 1, quizz-show-ul The Wall rămâne cu o ediție. De săptămâna viitoare, din 2 octombrie, emisiunea difuzată în zilele de miercuri și joi trece prin schimbări. 

Publicitate

Astfel, săptămâna viitoare, în zilele de 2 și 3 octombrie, Antena 1 a programat reluări ale serialului Mangalița, care va debuta duminică, 29 septembrie, cu două episoade. 

Din săptămâna următoare, Antena 1 va difuza o zi reluare Mangalița, iar o alta va avea The Wall - Marele Zid. Emisiunea Antenei 1 n-a excelat la capitolul audiență. Producția a avut cifre la jumătate față de MasterChef, aseară, pe publicul comercial. Cele mai recente cifre de audiență ale emisiunii, AICI.

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Păcat. Mai bine alternează "acces direct" cu "mangalita" . Sa mai curețe programul de mizerii. Asta e, nu este vinovat cel care livreaza lături ci cei care își alimentează creierele cu așa ceva.
  • Emisiune nu are audiențe mari dar sunt bune pentru acea ora,sa fim serioși daca pun reluarea serialului "Mangalița" vor avea audiențe mai mari? Eu nu prea cred!
  • Sper ca si serialul de rasa sa nu prinda ma rog asa cum am spus si de sacrificiul lui zavorancei , aceasta copie sa fie la pamant , sa fie un esec ma rog

Trimite un comentariu