Skip to main content

Cine ar fi crezut? Antena 1 parodiază Antena 1, într-o nouă emisiune

 
Cine ar fi crezut? Antena 1 parodiază Antena 1, într-o nouă emisiune

Antena 1 încearcă (din nou) autoironia. Postul lansează duminică, de la ora 21.00, o nouă emisiune, Antitalent, o producţie de divertisment în care sunt parodiate, printre altele, emisiuni difuzate de post, printre care X Factor, Insula iubirii sau clişeele din programele teleshopping.

Publicitate

Nu e prima dată când Antena 1 face asta. S-a mai întâmplat la iUmor, sezonul difuzat în primăvara acestui an, când show-ul a avut o serie de roast-uri. Concret, o serie de vedete au urcat pe scena show-ului şi au ironizat atât membrii juriului (Cheloo, Delia şi Mihai Bendeac), cât şi show-uri ale postului (parte din clipuri, AICI). Ploaia de autoironii a fost bine primită de publicul emisiunii. În plus, clipurile au devenit virale pe YouTube.

Iată că povestea nu s-a oprit acolo. Duminică, Antena 1 vine cu o nouă emisiune, tot cu Claudiu Oprea producător, acelaşi ca la iUmor.

Este vorba despre emisiunea Antitalent, o colecţie de momente de umor, cu Dan Bittman în rol de prezentator.

În prima ediţie vor fi parodiate show-ul X Factor, emisiunea Insula Iubirii şi clişeele programelor de teleshopping, dar emisiunea va avea şi un invitat special: Andreea Marin se va alătura în diverse parodii, înfăţisând diverse personaje.

Prima ediţie a show-ului îi va avea în prim plan pe Irene Boclincă, Vlad Drăgulin, George Tănase, Ioan Bădeliţă, Iuliana Călinescu, Anca Dinicu, Doina Teodoru, Andreas Silviu Mircescu, Ana Odagiu, Andreas Petrescu şi Angel Popescu.

Andrei Girjob şi Florin Ristei se vor alătura şi ei scenetelor.

Orice eveniment din showbiz, ştiri mondene şi cele mai recente momente din mediul politic pot deveni subiectul trupei de umor Antitalent.

Fiecare ediţie va aduce în platou alături de Dan Bittman şi câte un invitat celebru.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • abc abc
    antena 1 chiar nu are de cine sa rada, asa ca rade de ea.
  • D D
    Ai revenit, "milica" ? Acum ai "timp liber" ? Nu mai esti ocupat ? "7 zile din 7 ceva bun"; dar mereu locul 2 pe comercial. Doar luni si marti ce mai prinde pozitia de lider. Dar marti, ce a facut "Chefi la cutite" ? Aici nu comentezi ?
    https://www.paginademedia.ro/2019/10/audiente-meci-romania-norvegia-pro-tv
  • Georgian Georgian
    Pentru tine Mile nu exista decat Antena 1 , Pro si Kanal D ? Stii doar ca exista atatea televiziuni din care abonatii pot alege orice tip de continut. Toate televiziunile au acolo cate putina audienta si nu inseamna ca cei sunt printre primii au si cel mai bun continut. Si oricum lumea nu o sa aleaga in numar mai mare Antena ca vine cu o mare noutate asa cum s-a intamplat cand a venit vorba si de noul serial de duminica marca Antena 1 ce e un mare fail.
  • marian marian
    Aceasta emisiune este facuta exact pentru antenisti oameni needucati care urmaresc orice le baga pe gat intact antitalent este tot trustul
  • mile mile
    pt ca au demnitate si nu sunt ipocriti ca altii, bravo lor , va fi super , o emisiune lejera si frumoasa, snl romanesc, asa vrem tv , 7 zile din 7 ceva bun, restul sunt umpluturi, sa inceapa cat mai repede , ca duminica nu e nimic interesant , roata expirata si filme pt cei fara venituri, care nu au hbo

Trimite un comentariu

sus