Skip to main content

VIDEO. Las Fierbinţi, moment "de media". Celentano şi televiziunile la care vrea să apară în campanie: La Realitatea, da, mă bag. Numai la Denise „Rufai”. Pro TV, să nu aud. Antena 1, nu discut.

 
VIDEO. Las Fierbinţi, moment "de media". Celentano şi televiziunile la care vrea să apară în campanie: La Realitatea, da, mă bag. Numai la Denise „Rufai”. Pro TV, să nu aud. Antena 1, nu discut.

La ce televiziune să merg, ca să mă promovez în campania electorală? Grea întrebare! Greu de spus! Celentano a încercat un răspuns în episodul în episodul Las Fierbinţi de marţi seara. Un moment în care a creionat, din poziţia "omului de la ţară", ce înseamnă Realitatea TV, România TV sau Antena 3. Un moment de antologie.

Publicitate

Cum i-a venit întrebarea personajului din Las Fierbinţi?

Celentano ar vrea să se facă „brimar” al fierbinţenilor şi deja se gândeşte la apariţiile la „teveu”.

Dar, pretenţios cum e, Celentano nu vrea să apară la orice televiziune. Nu vrea la B1 TV din cauza unui "chel care ţipă la toată lumea". Nu e clar dacă e Radu Banciu sau Silviu Mănăstire.

Nici la Romania TV nu vrea, pentru că nu-i place. Nu calcă nici la Antena 3, pentru că „s-a vopsit şi nu-i şade frumos”.

Nu vrea să audă nici de Pro TV, nici de Antena 1, Kanal D sau Prima TV.

Unde vrea, totuşi, să meargă?

La Realitatea TV la Denise Rufai. Dar merge şi la Dinescu (TVR), ca să asculte „muzicanţii”.

Redăm în continuare din episodul Las Fierbinţi de aseară:

Celentano, în dialog cu primarul Vasile:

Am făcut o listă cu toate posturile de teveu la care vreau să merg:

„În primul rând, la Dan Diaconescu. Merg la Dan Diaconescu, dar vreau să merg de mai multe ori. De ce? Vreau să mă duc acolo şi cu nişte invenţii, vreau ca să le afle lumea, să vorbesc cu el.

După ce merg la el şi facem vâlvă ca lumea, merg oriunde! Oriunde! Nu la B1, nu, nu, mi-e frică! Mi-e frică de cheliosul acela care ţipă la toată lumea.

Şi nici la Antena 3! Nu calc pe acolo! Ştiţi de ce? Nu-mi place de Gâdea. S-a vopsit şi nu-i şade frumos.

Nici la Romania TV nu merg. Nu merg! Nu-mi place!

La Realitatea, da, mă bag. Numai la Denise Rufai (sic!) Băi, Vasile, Băi! Tu ai văzut-o pe aia ce dă din meliţă?! Bă, ce-mi place de ea cum se „îmbuzoiază” la oameni. Merg la ea, dar nu discutăm politică. Am eu alte treburi cu ea. Cine ştie, poate o să ieşim la o cafea.

Digi, în nici un caz, ce dracu, ăia e numai de sport. Mă duc să dau cu piciorul în minge?!

Pro TV, să nu aud. Antena 1, nu discut. Prima, Kanal D, la revedere.

La Dinescu vreau să merg. Bă, acela mi se pare că e băiat deştept. El, parcă, în tinereţe a făcut şi nişte fabule. Acum s-a făcut bucătar, foarte bine, să fie sănătos, dar, atenţie, să nu mă oblige să mănânc.

Dacă, totuşi, mă pune să mănânc, mănânc, dar îmi aduc aduc de-acasă pacheţelul meu. Merg să ascult muzicanţi. Muzicanţi are. Ăia sunt punctul meu slab.

Pentru ca în final, Celentano să concluzioneze:

„Ia, dă-i dracu cu televiziunile lor, că nu mă mai duc nicăieri. Dacă vor, să mă caute.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Paleologu Paleologu
    Bravo!
  • dana dana
    o prostie
  • Șerban Șerban
    Audiențele de duminică nu le-am primit nici săptămâna asta. Autorilor le place Mangalița și nu vor ca lumea sa afle că un film a făcut audiență mai mare sau ce?
  • marian marian
    Alex Putina zis si Razvan singurele seriale mediocre se fac la voi la antene , cu precizare pe intervalul serialului pro a condus exact cum a-i scris pe facebook, cu stima si respect,
  • JFK JFK
    DD a disparut unde nu vrea nimeni....Antrenor la FCSB
  • D D
    "Razvanele", vezi ca "Mangalita" e o copie dupa "Las Fierbinti". Dar serialul facut de "Antena 1" il lauzi. Acela nu este mediocru, nu ?
  • Răzvan Răzvan
    Un serial mediocru pentru cei ca "marian" si "D" aka Doru
  • marian marian
    A fost tare serialul de aseara un actor desavarsit , poate sa faca uni si alti cate copii vor vrea ca nu se poate da-ti si audienta va rugam frumos .

Trimite un comentariu

sus