Skip to main content

Cum se mai face clickbait? Legătura dintre Dăncilă și Ceaușescu. Melcii ucigași de pe Pro TV. Și o "nucleară" de la Cancan

 
Cum se mai face clickbait? Legătura dintre Dăncilă și Ceaușescu. Melcii ucigași de pe Pro TV. Și o "nucleară" de la Cancan

"ACADEMIA" DE CLICKBAIT. Când vine vorba de "pescuitul de clickuri", imaginația nu are limite. Azi, am cules câteva exemple din ultimele zile:

 • melcii ucigași cu care Pro TV agață clickuri pe Facebook
 • legătura incredibilă dintre Viorica Dăncilă și ...Ceaușescu
 • ce a înțeles Capital.ro din momentul Tudor Chirilă streaptease la Vocea României
 • România se pregătește de război. Cum așa?
 • și "nucleara" de la Cancan: "Mihaela lasă Pro TV și semnează cu Antena 1"
Publicitate

Să le luam pe rând

Fugiți! Vin melcii! Melcii care pot ucide și oamenii

Țara invadată de melci monstruoși. Pot ucide chiar și oamenii, pune pe Facebook Pro TV, într-o postare, pentru a atrage clickuri.

Chiar așa să fie. Să dăm click. Ce aflăm:

Titlul este același și pe site, pe un material care vorbește despre "o specie de melc uriaș, african, care a invadat Cuba". Un melc care ajunge la 20 de centimetri.

Și cum poate ucide oamenii?

Aici este o mică nuanță. Nu "direct". "Reprezintă un pericol de boli transmisibile oamenilor, chiar meningite care pot fi fatale."

Ce are Dăncilă cu Ceaușescu? Legătura neștiută

Titlu în Evenimentul zilei: Dăncilă și Ceaușescu - legătura neștiută. Un greu PSD poate arunca în aer prezidențialele. Un titlu pus pe un material al unei jurnaliste cu experiență: Feri Predescu.

Căutăm legătura "neștiută". Țineți-vă bine, căci vine explicația:

"Un lider PSD vrea să o transforme pe Viorica Dăncilă într-un nou Ceaușescu", spune textul. Cum așa?

"Liderul organizației județene a PSD Constanța, Felix Stroe, a înlocuit, de pe unul din pereții sediului filialei, portretul lui Liviu Dragnea cu cel al Viorică Dăncilă."

"Mai mult, Felix Stroe este de părere că toate instituțiile publice din România trebuie să pună la loc de cinste portretul președintelui țării."

V-ați prins? Dăncilă, peste tot, așa cum era Ceaușescu înainte de Revoluție... Și totuți, unde este "legătura neștiută"?

Încă una din EVZ: România se pregătește de război

România se pregătește de război, în Harghita și Covasna. Sute militari au fost mobilizați este titlul din EVZ.

Vine războiul? Dar de unde! Titlul alarmist este completat de un text în care adevărul este puțin altul: 

"Este vorba despre o etapă de instruire națională în care militarii acționează într-un scenariu fictiv care vizează contracararea unor acțiuni ostile, specifice războiului hibrid"

Ce a înțeles Capital din momentul de streaptease al lui Tudor Chirilă de la Vocea României

Săptămâna trecută, Tudor Chirilă rămânea în chiloți la Vocea României. Un moment pe care și artistul l-a regretat, dar pe care și l-a asumat, într-o postare în care vorbea de faptul că le-a cerut producătorilor Pro TV, fără succes, să taie momentul la montaj.

Ce a înțeles Capital.ro? Se vede în titlu: "Pro Tv l-a umilit incredibil pe Tudor Chirilă! Scandalul declanșat de artist. Smiley a spus că se retrage…"

Smiley a spus că se retrage, într-adevăr. Că "se retrage pentru moment."

"Nucleara" de la CanCan: "Mihaela și-a dat demisia și a semnat cu Antena 1"

Am lăsat la final un titlu din CanCan: "Lovitură cruntă pentru Pro TV! Mihaela și-a dat demisia și a semnat cu Antena 1".

Vă gândiți la "acea" Mihaela? La Mihaela Rădulescu? Ați căzut în plasă!

Este vorba de Mihaela, dar de Mihaela Vlădău, fost om de vânzări din Pro TV, care a trecut la Antena 1 pe poziția de Head of Sales. O spune chiar textul.

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • @Serban
  De ce nu scrii tu un comentariu prin care sa aduci o contributie valoroasa, in loc sa-i faci pe altii prosti? Fiecare sa-si vada de comentariul lui, si inteligenta fiecaruia se va vedea de la sine.
 • Ar trebui desființată secțiunea de comentarii a acestui site. Oameni mai proști că ăștia nu am mai văzut decât pe zoso.ro
 • "mile milica", mai bine ne spui ce a facut "iUmor" aseara, nu de Maruta:
  "Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 9.3 puncte de rating și 27.1% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5.5 puncte de rating și 16.3% share."

  Saptamana trecuta, nu mai puteai de fericire cand "Vocea Romaniei" ajunsese la 7,7 rating comercial. Si audienta era postata pe intervalul de intersectie cu "iUmor". Nu ca aseara, unde pe intervalul "Vocea Romaniei" emisiunea a avut 9,3 puncte.
 • Mai baiatule eu intreb una tu spui altceva voi astia de la antene in loc sa raspundeti la ce va intreaba da-ti alte raspunsuri sau o luati pe cai gresite exact ca sefa voastra e intr-un loc si ea spune ca en alt loc
 • vai de voi, cu sau fara maruta lumea merge mai departe, acum nu il mai critici pe brenciu , esti obligat sa inghiti galusca
 • Mile eu am pus o intrebare daca este adevarat , nu trebuie sa raspunzi tu la ce nu te pricepi stai in banca ta si-ti vezi de antenuta ta rasuflata care a mai pierdut inca o seara dupa miercuri ,joi ,vineri, deseara maineseara si tot asa
 • D-le Petrisor daca aveti ceva audiente dintre Maruta versusTeo in piata se zvoneste ca emisiunea lui este sub emisiunea lui Teo dar el tot timpul spune ca este numarul 1 si ca vor sa o aduca pe Teo cea ce nu cred , va multumesc

Trimite un comentariu