Skip to main content

Dragoş Pătraru va prezenta o emisiune sportivă. La ce televiziune va fi şi când începe?

 
Dragoş Pătraru va prezenta o emisiune sportivă. La ce televiziune va fi şi când începe?

„Va fi un fel de Starea Naţiei pe zona de sport”, a spus Dragoş Pătraru despre noul proiect video, în podcastul Vocea Naţiei.

Publicitate

Emisiunea va debuta la finalul acestei săptămâni, pe 1 noiembrie, la Look Plus. Se va numi „Protestul etapei” şi se va vedea în fiecare vineri, de la ora 19:30.

Dragoş Pătraru, despre noul proiect, pentru Paginademedia.ro:

„Nu va fi o emisiune de dezbatere, ci va aplica reţeta de la Starea Naţiei. Vom sancţiona, cu umor, derapajele din sport, mai ales din fotbal. Va fi o producţie de infotainment, care va avea şi o componetă educaţională”, spune realizatorul TV pentru Paginademedia.ro.

Acesta continuă:

„Emisiunea va încadra meciul difuzat de Look Plus în seara de vineri, de la 20:30. Realuarea de la ora 23:00 este pentru cine nu a fost în faţa televizoarelor la 19:30. În viitor vom avea şi mici rubrici, reportaje de la meciuri judeţene sau scenete.”

Look Plus va mai difuza, zilnic, un promo scurt, de aproximativ un minut şi jumătate, în care Pătraru va discuta un subiect important al zilei.

În paralel, echipa de la Starea Naţiei va produce şi rubrica BetMan, tot cu subiecte sportive. Proiectul este difuzat de Prima TV şi sponsorizat de NetBet.

Reamintim că din această toamnă proiectul Starea Naţiei a lansat încă două producţii, pe langă tradiţionala emisiune. Este vorba despre Starea Sănătăţii, la Prima TV, şi despre Starea Libertăţii, o pastilă care apare pe site-ul ziarului Libertatea. Ambele sunt pastile, de cel mult cinci minute.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus