Skip to main content

Emisiunea „Gospodar fără pereche” și-a găsit prezentator. O fostă prezentatoare Antena 1 și concurentă la Ferma

 
Emisiunea „Gospodar fără pereche” și-a găsit prezentator. O fostă prezentatoare Antena 1 și concurentă la Ferma

Gospodar fără pereche și-a găsit prezentator, după ce Anamaria Prodan a renunțat la cârma emisiunii de la Pro TV. Este vorba despre Geanina Ilieș, concurentă în ultimul sezon din Ferma - prezentat de Mihaela Rădulescu. 

Ilieș a fost în trecut și la postul Antena 1. S-a ocupat de Observator până în 2016

Publicitate

Va prezenta show-ul matrimonial Pro TV în noul sezon, cel cu numărul trei. 

„Preiau ștafeta de la Anamaria, care a fost absolut minunată la cârma emisiunii, și îmi doresc să ducem mai departe emisiunea: gospodarii sunt senzaționali, iar noul sezon vine cu un suflu complet nou. Sunt foarte entuziasmată și de-abia aștept să începem filmările”, spune Geanina Ilieș despre noul rol. 

Impresarul sportiv Anamaria Prodan a fost prezentatoarea emisiunii încă din primul sezon și s-a ocupat inclusiv de episodul pilot din sezonul trei, cel în care sunt prezentați gospodarii. 

În urma cu câteva zile a anunțat că pune punct colaborarii cu emisiunea Gospodar fără pereche, chiar în emisiunea La Măruță, după cum Paginademedia.ro a relatat aici

Cu Anamaria Prodan, emisiunea Gospodar fără Pereche a debutat acum doi ani. Toamna trecută, prima ediție din sezonul doi a fost pe primul loc în audiențe, cu aproximativ 1,4 milioane de telespectatori, în medie.

Emisiunea de la Pro TV este făcută după formatul Farmer wants a wife. Reality show-ul a mai rulat în România, timp de trei sezoane, la Prima TV, sub numele Fermier caut nevastă.

Citește și:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Eu nu inteleg cum de Pro a mai incercat sa lucreze cu Anamaria cat timp a ales Antena Stars pt a face editii de reality show din Dubai cu familia ei...apoi a mers si la Capatos, apoi iar la alte cateva emisiuni pe Antena Stars (inclusiv la un cooking show pe plaja - cel prezentat de Nicolai Tand), cand deja se anunta ca va reintra pe post Gospodari...in alte conditii Pro si-ar fi pastrat exclusivitate asupra unui prezentator...
  • Fosta prezentatoare AnaMaria Prodan a renunțat după ce au apărut acele imagini cu ea și cu Alexia date de Sport.ro (PRO X) care aparține de ProTv de aici și renunțarea la colaborarea cu ProTv
    Nu-i mare pierdere Mona Shegel o așteaptă la Antena1 sa facă un show cu bătăi și înșelat :)))

Trimite un comentariu