Skip to main content

EXCLUSIV. George Buhnici pleacă de la Pro TV după 15 ani

 
EXCLUSIV. George Buhnici pleacă de la Pro TV după 15 ani

UPDATE. La scurt timp după materialul publicat de Paginademedia.ro, Pro TV menţionează, într-un material publicat pe site-ul ŞtirileProTV, că emisiunea iLikeIT "va continua într-un alt format, cu alt prezentator".

Publicitate

EXCLUSIV Paginademedia.ro. Plecare importantă din Pro TV. George Buhnici, realizatorul emisiunii iLikeIT, părăseşte postul de televiziune după 15 ani.

Potrivit informaţiilor Paginademedia, pleacă nu numai George Buhnici, ci şi Marian Andrei, coprezentatorul emisiunii iLikeIT.

Conform aceloraşi surse, Marian Andrei va prelua managementul Cavaleria.ro, proiect dezvoltat de George Buhnici.

CARTE DE VIZITĂ. George Buhnici a lucrat în Pro TV 15 ani. A venit în Pro TV de la Antena 1, unde realiza investigaţii jurnalistice cu camera ascunsă.

Iniţial, George Buhnici a fost reporter la Ştirile Pro TV. La scurt timp de la venirea în Pro TV, ajunge în atenţia publică în urma unui incident în Bulgaria, în timpul unei documentări.

Plecat să facă un material cu camera ascunsă în zona de magazine Duty Free de la Ruse, este reţinut de bulgari. Timp de trei săptămâni, a fost ţinut în Bulgaria, pentru anchetă, dar a avut câştig de cauză.

În 2011, a pornit pe Pro TV proiectul iLikeIT, focusat pe tehnologie. Emisiunea se difuza sâmbăta, de la 10.00 la 10.30. Totodată, era pe post de luni până vineri, timp de câteva minute, sub forma unei pastile la Ştirile Pro TV de dimineaţă.

George Buhnici a dezvoltat şi proiectul personal Cavaleria.ro, o revistă digitală dedicată unui public masculin, dar şi hub pentru creatorii de conţinut.

Anul acesta, a lansat site-ul de home design casebune.ro

Jurnalistul scrie şi pe blogul personal, Buhnici.ro.

Contactat de Paginademedia.ro, George Buhnici nu a comentat informaţiile Paginademedia.ro.

"Voi reveni cu detalii după anunţul oficial al Pro TV", a declarat, scurt, George Buhnici, pentru Paginademedia.ro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • D D
    Slabut "milica"... Acum o saptamana, marti, "Pro TV" a spulberat "Antena 1", triplu pe comercial:
    https://www.paginademedia.ro/2019/10/audiente-meci-romania-norvegia-pro-tv

    Si doar 8 rating ? Pai nu a avut luni "record" ? Ce e cu scaderea aceasta ? Inseamna ca "Las Fierbinti" a spulberat "Chefii" tai...
  • critic dur critic dur
    e oficial : https://stirileprotv.ro/stiri/ilikeit/sezonul-13-ilikeit-se-incheie-sambata-colaborarea-cu-george-buhnici-se-incheie.html
  • marian marian
    Mai antenistule nu trebuie sa jignesti pe toata lumea de unde sti tu ca doar sefii au salari mari si restul nu , crezi ca este ca la antenuta ta , poate omul pleaca undeva ,
  • Bruh Bruh
    Bravo, Petrisor! Ai dat "exclusivitate", cum zice in titlu, despre ceva ce a publicat deja alt site, dupa cum chiar tu specifici in articol.
  • mile mile
    acolo doar sefii au salarii mari, in rest trebuie sa fi ***
  • Miu Miu Miu Miu
    E o pierdere pentru post,asta cred ca oricine poate zice care s-a uitat macar odata la ilikeit

Trimite un comentariu

sus