Skip to main content

Florin Negruţiu, în FM: invitat permanent la Digi FM. Când şi de când

 
Florin Negruţiu, în FM: invitat permanent la Digi FM. Când şi de când

Jurnalistul Florin Negruţiu se aude şi în FM. Din această lună, este invitat permanent al matinalului Digi FM, o dată pe săptămână.

Publicitate

Când?

Florin Negruţiu va fi în studioul emisiunii matinale de la Digi FM în fiecare miercuri, între orele 8.00 şi 9.00, alături de realizatorii Bogdan Miu şi Cătălin Striblea.

Ce spune Negruţiu despre noul rol?

“Când eram în facultate mă uitam la Midnight Caller, iar radio-ul îmi părea ceva foarte mişto, cu un vino-ncoace doar al lui. Iată că a venit şi pentru mine vremea radioului şi mărturisesc că este cum mi-am imaginat.

Chiar mai bine, fiindcă am descoperit că sunt, la propriu şi la figurat, pe aceeaşi frecvenţă cu matinalii Digi FM. Acolo unde m-aş bucura să fiţi şi voi, în fiecare dimineaţă de miercuri.

Vorbim despre cele mai importante teme ale zilei şi despre cei care iau deciziile care ne influenţează viaţa - cu temele bine făcute şi, neapărat, cu umor”.

Florin Negruţiu şi-a început cariera de jurnalist ca reporter politic, în urmă cu 20 de ani. A condus redacţia ziarului Gândul. În prezent, realizează împreună cu Claudiu Pândaru emisiunea „În faţa ta” la Digi24.

Este fondatorul site-ului Republica.ro, alături de Claudiu Pândaru şi Alex Livadaru.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus