Skip to main content

Florin Negruțiu, în FM: invitat permanent la Digi FM. Când și de când

 
Florin Negruțiu, în FM: invitat permanent la Digi FM. Când și de când

Jurnalistul Florin Negruțiu se aude și în FM. Din această lună, este invitat permanent al matinalului Digi FM, o dată pe săptămână.

Publicitate

Când?

Florin Negruțiu va fi în studioul emisiunii matinale de la Digi FM în fiecare miercuri, între orele 8.00 și 9.00, alături de realizatorii Bogdan Miu și Cătălin Striblea.

Ce spune Negruțiu despre noul rol?

“Când eram în facultate mă uitam la Midnight Caller, iar radio-ul îmi părea ceva foarte mișto, cu un vino-ncoace doar al lui. Iată că a venit și pentru mine vremea radioului și mărturisesc că este cum mi-am imaginat.

Chiar mai bine, fiindcă am descoperit că sunt, la propriu și la figurat, pe aceeași frecvență cu matinalii Digi FM. Acolo unde m-aș bucura să fiți și voi, în fiecare dimineață de miercuri.

Vorbim despre cele mai importante teme ale zilei și despre cei care iau deciziile care ne influențează viața - cu temele bine făcute și, neapărat, cu umor”.

Florin Negruțiu și-a început cariera de jurnalist ca reporter politic, în urmă cu 20 de ani. A condus redacția ziarului Gândul. În prezent, realizează împreună cu Claudiu Pândaru emisiunea „În fața ta” la Digi24.

Este fondatorul site-ului Republica.ro, alături de Claudiu Pândaru și Alex Livadaru.
 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu