Skip to main content

Patron și realizator la Realitatea, de azi, și membru de partid. Cozmin Gușă s-a înscris în PSD

 
Patron și realizator la Realitatea, de azi, și membru de partid. Cozmin Gușă s-a înscris în PSD

Este patron de televiziune, realizator de emisiune, președinte al Federației de Judo, consultant politic, iar astăzi a mai bifat o calitate: membru de partid. 

Publicitate

Cu o zi înainte ca CNA să discute prelungirea licenței Realitatea TV, Cozmin Gușă, patronul Realitatea TV, s-a înscris în PSD, anunță HotNews.ro.

Anunțul a venit de pe Facebook unde primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a publicat, o fotografie în care apare alături de Paul Stănescu și Cozmin Gușă, însoțită de textul "Prieteni vechi, proiecte noi, muncă în echipă".

La comentariile din subsolul textului, primarul Tudorache publică și o imagine cu adeziunea lui Gușă la organizația PSD Sector 1, care a devenit, după puțin timp, inaccesibilă. 

Anunțul despre adeziunea lui Cozmin Gușă la PSD a fost făcut și în știri la Realitatea TV. 

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu emisiunea România 2019, realizată până acum de Cozmin Gușă. Potrivit deciziei CNA privind campania pentru alegeri, „În perioada campaniei electorale, candidaţii şi reprezentanţii acestora, precum şi ai partidelor politice, alianţelor politice şi alianţelor electorale care susţin candidaţi nu pot fi producători, realizatori sau moderatori ai emisiunilor realizate de radiodifuzorii publici și privați.”

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • El centrează, tot el dă cu capul. Acesta este "echilibrul" patronului de la Realitatea TV. Cine nu face ce spune el, e out. Acesta ar fi profesionalismul. Iar CNA permite astfel de caricaturi TV să existe, fără să plătească taxe, fără să se justifice la nimeni
  • stie omul a dupa ani si ani de datorii neplatite, adios licenta.... si asa se duce la cimitir una din televiziunile care aveau standarde tehnice la nivel de anii '90... VHS...
    despe standardele morale, editoriale, etc nici nu are rost sa vorbim; singura lor misiune a fost sa creeze un nou Vadim si sa-l propteasca pe neamt - ceea ce au si reusitin ultimii cinci ani. Capacitatea poporului roman de a se lasa prostit e, se vede, nelimitata.
    PSDul isi face iar legatura directa cu Kremlinul.... misto evolutie, fix de Gusa aveau nevoie!

Trimite un comentariu