Skip to main content

Realitatea TV, somație publică după ce a făcut reclamă mascată locurilor în care Cozmin Gușă și-a făcut emisiunea

 
Realitatea TV, somație publică după ce a făcut reclamă mascată locurilor în care Cozmin Gușă și-a făcut emisiunea
Captură dintr-una dintre emisiuni. Octavian Hoandră, pe terenul de golf din Sibiu, o învață pe fiica lui Cozmin Gușă să joace golf

Postul Realitatea TV a fost sancționat cu somație publică după ce a făcut publicitate mascată la două dintre locurile dințară în care Cozmin Gușă și-a filmat emisiunile. 

Publicitate

Somația publică a fost pentru două momente prezentate în weekendul 19 - 20 octombrie, în timpul unor programe de știri și au arătat ca niște veritabile momente de teleshopping.

Unul a avut loc la o păstrăvărie din Sibiu, altul în Alba, la un teren de golf. Fiecare moment a avut o durată de cel puțin 30 de minute. Iar în ambele, a fost prezentă inclusiv fiica lui Cozmin Gușă. 

Care au fost cele două momente care au atras sancțiunea de la CNA (așa cum au fost monitorizate de CNA): 

Pe 19 octombrie. Postul a avut, într-un jurnal, o transmisiune specială de la poalele munților Făgăraș, în care a fost o descriere și o promovare a unui spațiu și a unei afaceri (păstrăvărie, fermă de vaci și bivoli, hotel, brutărie, carmangerie, afumătorie, etc), al cărui patron intervievat a fost Martin Müller, român plecat din țară când avea 21 de ani și care s-a întors pentru a trăi și a investi în România.

Acesta precizează că este și patronul firmei SOBIS Software, „care face soluții pentru administrația publică”.

Octavian Hoandră: (...) Aici ne aflăm într-un areal surprinzător. N-aș fi crezut că există așa ceva în România. Suntem la cea mai mare Păstrăvărie a României care există în momentul ăsta.

Ea este proprietatea unui domn care a plecat din România în Germania. (…) Aici e păstrăvărie, mai încolo este o fermă de vaci, o fermă de bivoli…Aici puteți găsi toate lucrurile astea. Hotel! E un loc pe care merită să-l vedeți!”.

Pe întregul moment de promovare, pe ecran apărea și locul din care se făcea transmisiunea - Albota. 

Pe 20 octombrie. Realitatea a avut o altă ediție informativă, ediția informativă Breaking News, unde, în cadrul grupajului ”Alegeri Prezidențiale – TU DECIZI”, prezentatorul Adrian Bucur a invitat telespectatorii să urmărească un material despre locul din care va fi transmisă dezbaterea ”România 2019 – Alege președintele” din acea seară, de la ora 20:30.

În legătură video directă, de la CLUBUL DE GOLF THEODORA (informație titrată pe ecran pe tot parcursul legăturii video directe) au fost realizatorul Cozmin Gușă și Ioan Popa, proprietarul clubului de golf ”Theodora”.

Au fost făcute referiri la afacerile de succes (procesarea cărnii de pui, clubul de golf) și proiectele (construirea unui centru medical... îi va spune Transavia Medical Center și am vrut să fac ceva în orașul Alba Iulia care să poarte numele companiei mele) omului de afaceri Ioan Popa.

Pe terenul de golf, Octavian Hoandră a „oferit primele noțiuni” din acest sport Dariei Gușă, fiica lui Cozmin Gușă. 

Un mic fragment, din monitorizarea CNA:

- Terenul acesta de golf este minunat. Trimiteți-vă copiii la golf, veniți la Theodora Golf Club…

- (…) vă mai așteptăm și cu alte ocazii, inclusiv să vă apucați de golf. (…) Și pe voi și pe cei care ne urmăresc pentru că locația este de excepție… (…) și cei care vin pe-aicea o să mai vină și altă dată să se convingă singuri. 

Cozmin Gușă a afirmat că nu trebuie ratată acea locație.
 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • În timp ce Octavian Hoandră o ***ărea pe "Daria, elevă în Austria", mogulașul Cozmin în căutare de fraieri de consiliat îi făcea capul mare miliardarului Ioan Popa, jenat de ipostază. Emisiile au fost niste rusini absolute, penibile de-a dreptul. Chiar peste cele in care aparea la antrenamente "Andrei, student în Olanda", judoka ratat si baiatul lu' tata pe care presedintele Gușă al Federației de profil a tot incercat sa-l bage pe gat antrenorilor loturilor nationale. Care FRJ e in cea mai mare criza de rezultate din istorie de cand controversatul austriac Marius Vizer i-a oferit-o geostrategului.
  • Pînă marți, când licența îi va fi retrasă, Gușă se mai scoate și el cu ce poate. Să stai moca cu patronul de la Transavia, la un grătărel și la un golf, nu-i de colo. Vara a fost frumos pe Litoral, Cozmine?, *** la Phoenicia Royal și serile o ardeai la o bârfă live cu Mohammad Murad - un băiat promovat la ordin și de Rareș Bogdan, și de Denise Rifai?!
  • MedLife face mare balamuc la Stirile ProTV cu Medicii Schimbarii, o asa zisa campanie smecherita pe care apoi o rostogoleste peste tot, inclusiv pe propriile siteuri. Evident, toti cei prezenti acolo sunt doctorii lor intre care mai strecoara si cate unul care nu le e angajat, ci colaborator sau trimitator de pacienti. Dar nu-i vede nici CNA, nici Consiliul Concurentei!

Trimite un comentariu